Πιάτα στη σχάρα με ψάρι - είναι πάντα νόστιμα και πρωτότυπα. Με το καρύκευμά μας, το ψάρι θα γίνει πραγματικά γιορτινό, αρωματικό, τρυφερό και με τραγανή κρούστα. Για τη σχάρα, κατάλληλο είναι οποιοδήποτε ψάρι με πυκνό κρέας, όχι πολύ οστέινο και λιπαρό. Μπορεί να μαγειρευτεί σε κομμάτια ή ολόκληρο, ειδικά όταν πρόκειται για ψάρι ποταμού. Συνδυάστε το καρύκευμα με ελαιόλαδο και αφήστε τη σάλτσα να αρωματιστεί, στη συνέχεια τρίψτε το ψάρι με τη σάλτσα που προκύπτει. Αφήστε το να μαριναριστεί λίγο και ψήστε μέχρι να ψηθεί.
Χρήση
Χρησιμοποιήστε το καρύκευμα για να προετοιμάσετε τη μαρινάδα και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, ψητό ψάρι.
Γεύση
Πικάντικη, ελαφρώς καυτερή.
Συστατικά
Ιωδιούχος αλάτι, αποξηραμένο σκόρδο, αποξηραμένα κρεμμύδια, κόκκινες νιφάδες, θρυμματισμένο μαύρο πιπέρι, θρυμματισμένο φενγκρέκ, αλεσμένος κουρκουμάς, αλεσμένη φλούδα λεμονιού, αλεσμένο καγιέν, βασιλικός, αποξηραμένος μαϊντανός, δεντρολίβανο, αποξηραμένος άνηθος.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 7,5
Λίπη (γ / 100γρ)… 2,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 27,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 160
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ
Όταν παρασκευάζεται κάρβουνο, χρησιμοποιείται μόνο ξύλο σημύδας. Η καύση σημύδας δεν προκαλεί ξένες οσμές.
ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Η βόρεια σημύδα έχει υψηλή πυκνότητα, η οποία παρέχει καλή θερμότητα.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ.
Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι νόμιμης προέλευσης και καταχωρημένες στο κρατικό σύστημα λογιστικής ξύλου του δάσους USAIS
SORTED COAL
Όλα τα προϊόντα περνούν από τη γραμμή διαλογής πριν από τη συσκευασία. Μόνο μεγάλα κομμάτια υψηλής ποιότητας κάρβουνου μπαίνουν στη συσκευασία, χωρίς σκουπίδια και σκόνη.
Ποιότητα Premium: ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΝΗΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
SORTED COAL: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
Ο αξιόπιστος ψησταριάς κάρβουνου είναι σχεδιασμένος για το ψήσιμο κρέατος, πουλερικών, ψαριών ή λαχανικών σε κάρβουνα σε εξωτερικούς χώρους.
Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας χάλυβα, η ψησταριά χαρακτηρίζεται από την μέγιστη σκληρή κατασκευή και τη μακρά διάρκεια ζωής.
Ο απλός σχεδιασμός εξασφαλίζει γρήγορη συναρμολόγηση και ευκολία στη χρήση.
Ο μπάρμπεκιου χωράει δύο σχάρες ψησίματος ή δώδεκα σουβλάκια ταυτόχρονα.
Οι πλευρικές τρύπες στους τοίχους παρέχουν καλή ροή αέρα για να διατηρούν τα κάρβουνα ζεστά.
Η κάτω δίσκος είναι ιδανική για βολική και συμπαγή αποθήκευση όλων των απαραίτητων υλικών και εργαλείων σε κοντινή απόσταση και εξασφαλίζει τη συνολική σταθερότητα της όλης κατασκευής.
Τα σταθερά, παρατεταμένα πόδια κάνουν επίσης τη διαδικασία ψησίματος πιο άνετη. Πάχος τοίχων ψησταριάς 13 χιλιοστά.
Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τραπέζι και δίσκο για κατσαρόλες.
Υλικό: Χάλυβας
Χρήση: Εξωτερικός χώρος
Το κοτόπουλο στη σχάρα είναι μια καλή επιλογή για ένα ελαφρύ πικνίκ στη φύση, αλλά μπορείτε επίσης να το μαγειρέψετε στο σπίτι στον φούρνο. Ένας πλούσιος, πικάντικος και καυτερός γεύση και μια λαχταριστή, τραγανή κρούστα θα του δοθούν με το μπαχαρικό BBQ Chicken που περιέχει τέλεια επιλεγμένα συστατικά. Ανακατέψτε το μπαχαρικό με ελαιόλαδο, αφήστε τη σάλτσα να αρωματιστεί, στη συνέχεια βουτήξτε το κοτόπουλο στη σάλτσα που προκύπτει. Αφήστε το να μαριναριστεί και ψήστε το στη σχάρα μέχρι να ψηθεί.
Χρήση
Χρησιμοποιήστε το μπαχαρικό για να φτιάξετε τη μαρινάδα και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, ψητό κοτόπουλο ή άλλα πουλερικά.
Γεύση
Πικάντικη, καυτερή
Συστατικά
Ιωδιούχος αλάτι, αποξηραμένα κρεμμύδια, αποξηραμένο σκόρδο, θρυμματισμένο λευκό πιπέρι, αλεσμένη κόκκινη πάπρικα, ρίγανη, εστραγκόν, σέλινο, βασιλικό, κόκκινη νιφάδα πάπρικας, θυμάρι, δεντρολίβανο.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 6,0
Λίπη (γ / 100γ)… 2,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 28,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 150
Το σουβλάκι θεωρείται πιάτο της καυκάσιας κουζίνας, και το όνομά του προέρχεται από την τουρκική λέξη "σισί" - σούβλα. Έτσι, το "κεμπάπ" με την κυριολεκτική έννοια είναι ένα πιάτο τηγανισμένο σε σούβλα. Η σύνθεση του καρυκεύματος για μπάρμπεκιου περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά, που θα δώσουν μια μοναδική πικάντικη γεύση και άρωμα στο μπάρμπεκιου. Χρησιμοποιήστε το καρύκευμα για να ετοιμάσετε τη μαρινάδα, και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, γκριλ και κρέας που μαγειρεύεται στο σπίτι: σε τηγάνι, στον φούρνο και στο φούρνο μικροκυμάτων.
Συστατικά
Θαλασσινό αλάτι, κόλιανδρος, ζίρα, αλεσμένη κόκκινη πάπρικα, μουστάρδα (σπόρος), μαύρο πιπέρι, αποξηραμένο σκόρδο, αποξηραμένες ντομάτες, κόκκινη καυτερή πιπεριά.
Χρήση για
Χρησιμοποιήστε το καρύκευμα για να ετοιμάσετε τη μαρινάδα, και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, γκριλ και κρέας που μαγειρεύεται στο σπίτι: σε τηγάνι, στον φούρνο και στο φούρνο μικροκυμάτων.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 34,0
Λίπη (γ / 100γρ)… 5,9
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 10,6
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 232
Το σουβλάκι θεωρείται πιάτο της καυκάσιας κουζίνας, και το όνομά του προέρχεται από την τουρκική λέξη "σισί" - σούβλα. Έτσι, το "κεμπάπ" με την κυριολεκτική έννοια είναι ένα πιάτο τηγανισμένο σε σούβλα. Η σύνθεση του μπαχαρικού για μπάρμπεκιου "Βασιλικό μπαχαρικό" περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά, τα οποία θα δώσουν μια μοναδική πικάντικη γεύση και άρωμα στο μπάρμπεκιου. Χρησιμοποιήστε το μπαχαρικό για να ετοιμάσετε τη μαρινάδα και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, ψητό και κρέας που μαγειρεύεται στο σπίτι: σε τηγάνι, στο φούρνο και στο μικροκύματα.
Χρήση
Χρησιμοποιήστε το μπαχαρικό για να ετοιμάσετε τη μαρινάδα και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, ψητό και κρέας που μαγειρεύεται στο σπίτι: σε τηγάνι, στο φούρνο και στο μικροκύματα.
Γεύση
Δίνει μέτρια πικάντικη γεύση.
Συστατικά
Θαλασσινό αλάτι, αλεσμένη κόκκινη πάπρικα, θρυμματισμένος κόλιανδρος, σπόροι μουστάρδας, ζίρα, μαύρο θρυμματισμένο πιπέρι, φέτες κόκκινης καυτερής πιπεριάς, αποξηραμένο σκόρδο, αποξηραμένες ντομάτες.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,0
Λίπη (γ / 100γ)… 9,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 27
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 229
Οι Μεξικανοί πιστεύουν ότι η πιπεριά βοηθά το μυαλό τους να γίνει πιο φωτεινό, λένε ότι τρώγοντας πιπεριά μπορείς να νιώσεις το κεφάλι σου ξεχωριστά από το σώμα. Θρυμματισμένη κόκκινη πιπεριά (Χιλή) - έχει όλες τις ιδιότητες και τη γεύση της καυτερής πιπεριάς, αλλά είναι πολύ πιο βολική στη χρήση λόγω της λεπτής της κοκκοποίησης.
Χρήση για
Σαλάτες, σάλτσες, σούπες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά, ζυμαρικά, ρύζι, πιάτα με ψάρι, λαχανικά.
Γεύση
Καυτερή και πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 13
Λίπη (γ / 100γ)… 14
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 15
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 240