ΕΛΑΒΑΜΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΦΑΓΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 25000 ΘΕΣΕΙΣ. ΠΑΕΛΛΕΣ, ΦΙΔΕΟΥΣ, ΨΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΖΩΑ (ΑΡΝΙ, ΧΟΙΡΙΝΟ, ΒΟΔΙΝΟ), ΟΜΕΛΕΤΕΣ, ΣΤΗΘΟΣ ΑΡΝΙΟΥ, ΤΑΥΡΟΥ, ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΜΠΟΚΑΔΙΛΛΕΣ, ΣΑΡΔΙΝΕΣ... ΚΛΠ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΜΑΡΜΙΤΑΚΟ, ΕΜΠΕΔΡΑΟ, ΦΑΜΠΑΔΑ, ΜΠΑΚΑΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΕΣΠΑΡΔΕΝΙΑ, ΓΚΑΖΠΑΤΣΟ ΜΑΝΤΣΕΓΚΟ, ΜΙΓΚΑΣ, ΓΚΑΧΑΣ… ΚΛΠ. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΧΑΤΖ ΑΡΡΟΖ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΡΙΛΑΔΕΣ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΥΛΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΙΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
με χοντρό αλάτι και λάδι σκόρδου. 2 ώρες μαγειρέματος.
-Χοιρινές μπριζόλες και Μιχάνες, καρυκευμένες με αλατοπίπερο.
ΧΟΙΡΙΝΟ:
-Ολόκληρα γουρουνάκια, στη σούβλα ή στη σχάρα. καρυκευμένα με άλμη, κρασί, λεμόνι και αρωματικά βότανα. 4 ώρες μαγειρέματος.
•-Ιβηρικά παϊδάκια στη σούβλα, καρυκευμένα με αλατοπίπερο και τσιμιτσούρι. 3 ώρες μαγειρέματος.
-Πόδι στη σούβλα, γεμιστό με μπέικον και καρυκευμένο με αλατοπίπερο και μπαχαρικά.
Ζαμπόν που παρασκευάζεται από καθαρόαιμα ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται εκτενώς στη dehesa. Πιστοποιημένα ποιοτικά κομμάτια που έχουν παραχθεί σύμφωνα με το ιβηρικό πρότυπο.