Προϊόντα για αρτοποιία σε (10)

Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-ROLL-TOP 800

Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-ROLL-TOP 800

Μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό). Λόγω της ειδικής διαδικασίας της: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα. Η TXA-ROLL-TOP-800 διαθέτει έναν "πολυκύλινδρο" που λαμινάρει και επεκτείνει τη ζύμη, η οποία έχει ήδη εκφορτωθεί στη ζώνη και δίνει 40-50% επιπλέον μήκος στη ζύμη. Μετά την κοπή, τα κομμάτια χωρίζονται με διάφορους μεταβλητούς τρόπους και τοποθετούνται αυτόματα σε δίσκο ή σανίδα, με χειροκίνητη διαχείριση των δίσκων. Έλεγχος μέσω αυτοματισμού, που επιτρέπει 16 διαφορετικά προγράμματα. Η μηχανή ενημερώνει πότε η ζύμη είναι έτοιμη να ενωθεί με την επόμενη. Διαστάσεις δίσκου ή σανίδας: 500-800 mm μέγιστο. Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματα του: μπάστα, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-ROLL 800 Plus

Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-ROLL 800 Plus

Μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό). Λόγω της ειδικής διαδικασίας της: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ξεκούρασης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα. Η TXA-ROLL 800 Plus διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο" που λαμινάρει και επεκτείνει τη ζύμη, η οποία έχει ήδη εκφορτωθεί στη ζώνη και προσφέρει 40-50% επιπλέον μήκος στη ζύμη. Περιλαμβάνει έναν προλαμινωτή κυλίνδρο. Μετά την κοπή, τα κομμάτια χωρίζονται μέσω διαφορετικών μεταβλητών κενών και εκφορτώνονται αυτόματα, επιτυγχάνοντας τέλεια κατάθεση: Δίσκος ανά δίσκο. Έλεγχος μέσω αυτόματου συστήματος, το οποίο επιτρέπει 16 διαφορετικά προγράμματα. Η μηχανή ενημερώνει πότε η ζύμη είναι έτοιμη να ενωθεί με την επόμενη. Διαστάσεις δίσκου ή σανίδας: 500-800 mm μέγιστο. Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματα του: μπάστα, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι κ.λπ.
Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-MAN-ROLL

Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-MAN-ROLL

Σχεδιασμένο για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό). Λόγω της ειδικής του διαδικασίας: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα. Η TXA-MAN-ROLL διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο", για να λαμινάρει και να απλώνει το κομμάτι ζύμης, προσφέροντας στη ζύμη επιπλέον 40-50% αντοχής. Η συλλογή του προϊόντος που έχει ήδη κοπεί και μορφοποιηθεί είναι χειροκίνητη. Τύποι ψωμιού: το κλασικό "τσιμπάτα" σε όλα τα σχήματα του: μπατόν, μπαγκέτα, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
Μηχανή Μορφοποίησης MAXI MIXTA KOMPACT

Μηχανή Μορφοποίησης MAXI MIXTA KOMPACT

Αυτόματη γραμμή, σχεδιασμένη για την παραγωγή μπαγκέτας, τυπικού ψωμιού, 1/2 μπαγκέτας, μικρού ψωμιού, ρουστίκ ψωμιού με μυτερά άκρα, κ.λπ. Αυτόματη τοποθέτηση σε ταψί, κυματοειδές ταψί, επίπεδο ταψί ή σανίδα. Η ειδική διαδικασία της και η καλή επεξεργασία της ζύμης, επιτρέπουν την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας. Διαθέτει σύστημα κοπής σε: 2, 3, 4, 5 ή 6 κομμάτια. Ακριβές και υψηλής ποιότητας ψωμί μετά το ψήσιμο. Τα ήδη κομμένα κομμάτια διαχωρίζονται από μερικές ρυθμιζόμενες κινητές ταινίες. Πλάτος της περιοχής φόρτωσης: 1150 mm μέγιστο. Μέγιστη παραγωγή: 2000 κομμάτια ανά ώρα. Κομμένα κομμάτια: 3500 έως 9000 κομμάτια ανά ώρα.
Μόλντερ FTZ-700S

Μόλντερ FTZ-700S

Κατακόρυφος τύπος με: ιμάντα τροφοδοσίας, ρολό προεπίστρωσης, ρολά επικάλυψης με τεφλόν, αφαιρούμενο ιμάντα συλλογής, κ.λπ. Ειδική προοδευτική διαστολή για μπαγκέτες και υγρό ψωμί. Εύκολη και γρήγορη αλλαγή των ιμάντων. Μέγιστη παραγωγή ανά ώρα 1500 κομμάτια. Βάρος 60-1000 γρ.
Μορφοποιητής TX-RELAX ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ

Μορφοποιητής TX-RELAX ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ

Η μηχανή TX έχει σχεδιαστεί για να φορτώνει αυτόματα ένα προς ένα σε δίσκους ή πλάκες. Έχει μια μικρή ανάπαυση, μετά την πρώτη φόρμα, που επιτρέπει καλύτερη διάταση του προϊόντος, χωρίς να βλάπτει το κομμάτι. Κατάλληλη για υγρή ζύμη (65-75%), ψωμί τύπου “Γαλικέζου”, για ψωμί τυπικού τύπου “πιστόλα”, τυπικό ψωμί και καντεάλ (εκλεπτυσμένο).
Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-AUT-ROLL

Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-AUT-ROLL

Μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό). Λόγω της ειδικής διαδικασίας της: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα. Η TXA-AUT-ROLL διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο" που λαμινάρει και επεκτείνει τη ζύμη, η οποία έχει ήδη εκφορτωθεί στη ζώνη και προσφέρει 40-60% επιπλέον μήκος στη ζύμη. Η διαδικασία μακροχρόνιας κοπής, η διαχωρισμός των κομματιών μέσω ζωνών, η κοπή με γκιλοτίνα..., (διατομή εγκάρσια) και η φόρτωση του προϊόντος σε πλάκα ή δίσκο ( επίπεδο ή κυματοειδές), πραγματοποιείται αυτόματα. Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματα του: μπάστο, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA AUT + AL - MR650

Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA AUT + AL - MR650

Γραμμή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιών υψηλής υγρασίας (65-85% υγρασία). Αυτόματη ικανότητα εκφόρτωσης: 80-125 Κgs. Παραγωγή: 550-700 Κgs ζύμης/ώρα. Λόγω της ειδικής διαδικασίας μακράς ανάπαυσης και των ισχυρών αλεύρων, επιτρέπουμε την παραγωγή ψωμιών υψηλής ποιότητας και ποικιλίας μορφών. Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλες τις μορφές του: μπάστα, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
Διαχωριστής PTZ

Διαχωριστής PTZ

Μοναδικό, διαφορετικό, ακριβές. Η απορρόφηση της ζύμης ποικίλλει ανάλογα με το WT, αποφεύγοντας ζημιές και απογέμιση της ζύμης. Κατασκευή με σύστημα λαδιού, με τη δυνατότητα μη λαδιού, για μικρές παραγωγές. Μετρητής κομματιών με αυτόματη διακοπή. Προαιρετικά: Διαιρέτης διπλού εμβόλου PTZ-2P (35-300 γρ) 3.600 τμχ/ώρα. Σπειροειδής τροφοδότης ζύμης (για σκληρή ή ξηρή ζύμη). Μακρύτερη ζώνη στρογγυλοποίησης. Ηλεκτρικός έλεγχος WT. Ηλεκτρονικός μεταβλητός PTZ-VE (900 έως 2100 τμχ/ώρα).
Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-MINI

Διαχωριστής για ζυμάρι που έχει υποστεί ζύμωση TXA-MINI

Μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό). Λόγω της ειδικής διαδικασίας της: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα. Μέσα στο TXA-MINI, το κομμάτι ζύμης πρέπει να απλωθεί χειροκίνητα. Μετά τη διαίρεση-μόλντ αυτόματα, η συλλογή του προϊόντος είναι χειροκίνητη. Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματά του: μπαγκέτα, μπαγκέτα, σάντουιτς, μικρό, με尖 άκρα, κ.λπ.