{"associations":"3 ατομικές φόρμες με παρακείμενο προφίλ. Διαθέσιμο και για ραβδιά. Παρακαλώ ενημερώστε!","effet:":"επίδραση:","Bandage en 3 pièces en moules thermoformés sans soudure":"Επίδεσμος 3 κομματιών σε θερμοδιαμορφωμένες φόρμες χωρίς ραφές","Le gâteau est fait d'un \"casting\" sans \"couture\".":"Η τούρτα είναι φτιαγμένη από ένα \"χυτό\" χωρίς \"ραφή\".","Dégagement plus facile du moule.":"Ευκολότερη απελευθέρωση από τη φόρμα.","Forme de guirlande avec fond côtelé":"Φόρμα γιρλάντας με ραβδωτό πάτο","Formes avec bec inséré":"Φόρμες με ενσωματωμένο στόμιο","Nos formes Rodon et guirlande marquées «sans soudure» sont embouties d’une seule pièce avec le bec à l’aide d’outils spéciaux développés par nos soins.":"Οι φόρμες Rodon και η γιρλάντα μας που φέρουν την ένδειξη «χωρίς ραφές» είναι σφυρηλατημένες από ένα μόνο κομμάτι με το στόμιο, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία που έχουμε αναπτύξει.","Forme viennoise originale avec bord côtelé":"Αυθεντική βιεννέζικη φόρμα με ραβδωτό χείλος","Forme viking ovale":"Οβάλ βικινγκ φόρμα","matériel":"Ατσάλινη πλάκα με επικάλυψη σιλικόνης Proficoat 100","En conséquence, pas de Tüllenfalz comme dans la fabrication conventionnelle.":"Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει Tüllenfalz όπως στην παραδοσιακή παραγωγή.","modèles:":"μοντέλα:","Forme de Rodon \"Trendo\"":"Φόρμα Rodon \"Trendo\"","Rodonform \"Delizi\"":"Rodonform \"Delizi\"","Rodonform \"Classic\" à bord lisse":"Rodonform \"Classic\" με λείο χείλος","Moulé d'une seule pièce":"Σφυρηλατημένο από ένα μόνο κομμάτι","Beau gâteau \"sans couture\".":"Όμορφη τούρτα \"χωρίς ραφές\".","Formes comme un pansement 3 pièces":"Φόρμες όπως επίδεσμος 3 κομματιών","avec un fond lisse":"με λείο πάτο"}
Η βιομηχανική μαζική παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αρτοποιίας βρίσκεται υπό τεράστια πίεση κόστους από την αγορά και τις αλυσίδες εμπορίου. Αυτή η πίεση μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω της αυτοματοποίησης. Στη χρήση ρομπότων, η Abendschön Maschinenbau GmbH επωφελείται από την εμπειρία της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Πλέον, από τις μηχανές της Abendschön Maschinenbau GmbH κόβεται σχεδόν τα πάντα που σχετίζεται με τον τομέα της αρτοποιίας: μπρέτζελ, ψωμάκια, κέικ, κ.λπ.
Από απλές χειρονομίες (π.χ. χειρισμός ταψιών) μέχρι πολύπλοκες διαδικασίες ζύγισης και διαλογής, η Abendschön Maschinenbau GmbH υλοποιεί τη χρήση ρομπότων στον τομέα της αρτοποιίας. Η βασική εμπειρία βρίσκεται στη βέλτιστη χρήση εργαλείων και στην κυριαρχία των διεπαφών με τις παρακείμενες διαδικασίες.
Η επένδυση στην τεχνολογία ρομπότων της Abendschön Maschinenbau GmbH αποδίδει για εσάς. Οι χρόνοι απόσβεσης κυμαίνονται γύρω από ένα έτος σε τριών βαρδιών λειτουργία.
Ο φορτωτής ρομπότ ανοίγει μια νέα διάσταση στην επικάλυψη. Έτσι, με λιγότερη εργασία, μπορεί να επιτευχθεί μια ωριαία παραγωγή περίπου 300 φύλλων ανά ώρα. Έτσι, επιτυγχάνετε πολύ υψηλότερη αποδοτικότητα.
Η Comjet αναλαμβάνει αυτόματα τα ζυμάρια μέσω του απορροφητήρα από το σύστημα ζύμωσης/τροφοδότησης. Έτσι, εργάζεστε εξαιρετικά αποδοτικά με λιγότερη εργασία.
Μέσω του ανθεκτικού γυάλινου πάνελ αφής ελέγχονται κεντρικά όλες οι λειτουργίες και τα εξαρτήματα της Comjet.
Η πατενταρισμένη ντους αλκαλίων με δύο επιπλέον κουρτίνες αλκαλίων εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα επικάλυψης, ανεξάρτητα από την ταχύτητα παραγωγής.
Η αναδιπλούμενη δεξαμενή αλκαλίων μπορεί να επιλεγεί με χωρητικότητα 180 ή 250 λίτρων. Η δεξαμενή είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα στάθμης και θέρμανση αλκαλίων για σταθερή θερμοκρασία αλκαλίων και καλύτερα αποτελέσματα επικάλυψης.
Προαιρετικά, η Comjet μπορεί να συμπληρωθεί με μια επακόλουθη ρομποτική εγκατάσταση κοπής.
100 % έλεγχος της ζύμης στη βιομηχανία αρτοποιίας
Λόγω του ιδιαίτερα ανθεκτικού σχεδιασμού του, ο ζυγιστής CWPmaxx Bakery είναι ιδανικά κατάλληλος για χρήση στο υγιεινά ευαίσθητο περιβάλλον παραγωγής της βιομηχανίας αρτοποιίας. Ο υγιεινός σχεδιασμός που απαιτείται για αυτή τη βιομηχανία είναι υποδειγματικός. Ο ανοιχτός σχεδιασμός διευκολύνει τον καθαρισμό και ελαχιστοποιεί τις καταθέσεις προϊόντων. Δεν υπάρχουν ή υπάρχουν ελάχιστα μέρη που φθείρονται, μια συνεχής ταινία, χωρίς ρολά εκτροπής και χωρίς ρουλεμάν. Ένας μακράς διάρκειας κινητήρας τύπου τύμπανου παρέχει αξιόπιστη πρόωση. Βελτιστοποιήστε την αποδοτικότητα των γραμμών σας και αυξήστε τα κέρδη με τον έλεγχο της ποσότητας πλήρωσης και της διαδικασίας με τον ζυγιστή CWPmaxx Bakery.
Κανονικά, τα συστήματα ζύγισης μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγιεινής λόγω του συνολικού σχεδιασμού. Συνήθως στο σημείο όπου βρίσκονται οι ζώνες εισόδου, ζύγισης και εκφόρτωσης. Σε έναν κανονικό ζυγιστή, η ζύμη μπορεί να πέσει από τα συστήματα ταινιών μεταφοράς και να συσσωρευτεί στη μηχανή. Οι ταινίες είναι συνήθως πιο λεπτές από την ταινία μεταφοράς και έτσι μια συσσώρευση μπορεί...
{"modèles":["συλλογές muffin","Σύλλογος Mohrenkopf","Επίδεσμοι σε σχήμα Rodon με και χωρίς ράμφος","Επίδεσμος Madeleine ή αρκούδα","συλλογές ταρτάκια","Σύλλογος Ημισφαιρίων","Σύλλογος Twinkie","Σύλλογος Φλωρεντίας","Σύλλογος Τάρτας","Σύλλογος πλεξίματος","συλλογές ταρτάκια"]}
Με λείο και κυρτό χείλος:
Σταθερός σχεδιασμός σε μπλε λούστρο 0,70 mm
Μπλε λουστραρισμένο με Proficoat 100 ή Proficoat 300 ή
Αλουμίνιο 1,2 mm.
Οι στρογγυλές μορφές είναι κατάλληλες για:
Φρούτα και τυρί σε φύλλα κέικ
Βιεννέζικες τάρτες με φύλλα
Πιάτα κέικ "Classic"
Πιάτα πίτσας
Έχετε ειδικές αιτήσεις;
Κατασκευάζουμε τις πιο διαφορετικές διαστάσεις για εσάς.
Επίσης σε αλουμινωμένο χάλυβα.
Απλά ζητήστε μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σύνδεσμος Sandkuchen
Εκτύπωση, 5 κομμάτια για άμμο ή βασιλικό κέικ
Σύνδεσμος με αυγά Πάσχα
3 κέλυφος αυγού για όλες τις ζύμες
πλεξίματος
για κέικ με μαγιά και παντεσπάνι
Σύνδεσμος Καρδιάς Πίτα
3 κομμάτια με κυρτή βάση
Σύνδεσμος καμπάνας
3 μέρη
μορφή μαργαρίτας
Διακοσμητικό για στιφάδο και μπισκότο
Μεγάλη Μορφή Quark
Οβάλ μορφή με κυματιστό χείλος
Η RMBB είναι η ταχύτερη στην κατηγορία της και είναι κατάλληλη για ημερήσια παραγωγή 800-1000 τεμαχίων. Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για εύκολο καθαρισμό και υψηλό επίπεδο κινητικότητας.
Η πατενταρισμένη ντουζιέρα αλκαλίων και ο διπλός κουρτίνα αλκαλίων εγγυώνται
ένα βέλτιστο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα αλκαλίωσης με μικρές απαιτήσεις χώρου. Η θέρμανση της δεξαμενής αλκαλίων αποτρέπει τη μείωση της θερμοκρασίας του αλκαλίου και εξασφαλίζει ομοιόμορφη απορρόφηση αλκαλίου από τη ζύμη.
Με τον προαιρετικό αλατιστή βούρτσας, οι ζύμες μπορούν να πασπαλιστούν ομοιόμορφα με διάφορα υλικά.
Οι πιο σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής εγγυώνται την υψηλότερη ακρίβεια, τη βέλτιστη σταθερότητα και ποιότητα.
Η επιτυχία των σύγχρονων μεγάλων αρτοποιείων εξαρτάται από έναν συνδυασμό σταθερής ποιότητας προϊόντος και βέλτιστης παραγωγικής απόδοσης.
Σε αυτό, η απόδοση των χρησιμοποιούμενων φόρμων ψησίματος παίζει σημαντικό ρόλο. Εδώ, η "Lehmann Backgeräte" είναι εδώ και πάνω από 40 χρόνια ένας σημαντικός συνεργάτης της βιομηχανίας αρτοποιίας.
Οι φόρμες ψησίματος μας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων σε αυτοματοποιημένες και ημι-αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις.
Με την πολυάριθμη εμπειρία μας στην κατασκευή και παραγωγή διαφόρων μορφών και ταψιών, είμαστε σε θέση να προσαρμοζόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της πιο πρόσφατης τεχνολογίας εγκαταστάσεων.
Διαθέσιμο σε πολλές τυπικές διαστάσεις.
Σταθερή έκδοση και διπλωμένη από φύλλο αλουμινωμένου χάλυβα 0,75 mm, με επικαλυμμένο χείλος και μεταλλική επένδυση.
Όλες οι φόρμες μπορούν να συναρμολογηθούν σε οποιονδήποτε αριθμό μονάδων.
Διαφορετικές εκδόσεις από ανοξείδωτο χάλυβα 1.4301
Ειδικά μοντέλα ήδη από 20 φόρμες κάθε μεγέθους!
μοντέλα:
τοστ
ψωμί σίκαλης
ψωμί σίκαλης
ψωμιά ολικής αλέσεως
ψωμί γεύματος
Rusk, Rührkuchen-
Baumstamm-
Anisbrot-
Fürst Pückler και σκεύη ψησίματος για επιδόρπια
Ο αποδεδειγμένος ατμοκαπάκος RIEHLE εξασφαλίζει εξαιρετικό όγκο ζαχαροπλαστικής ακόμη και στις μεγάλες εγκαταστάσεις IDA. Η έξυπνη ρύθμιση θερμοκρασίας μειώνει την απορρόφηση λίπους στο ελάχιστο.
Ανάλογα με τα προϊόντα, είναι διαθέσιμα αρθρωτά συστήματα εισόδου για την IDA:
- Τραπέζι εισόδου υφάσματος,
- Αυτόματος φορτωτής για συστήματα καροτσιών με μονάδα παράδοσης/διανομής,
- Αυτόματη διπλή δοσολογία για τυρί μπαλάκια, κέικ, ντόνατς κ.λπ.
Όλα τα εξαρτήματα της IDA ελέγχονται κεντρικά μέσω ενός ελέγχου, ο οποίος είναι ικανός για διαδικτυακή και απομακρυσμένη παρακολούθηση. Στο λογισμικό μπορούν να καταχωρηθούν διάφορα επίπεδα χρηστών με αντίστοιχα δικαιώματα πρόσβασης. Ο έλεγχος της IDA είναι επίσης δυνατός μέσω tablet.
Η IDA διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο αποστράγγισης με ανοξείδωτο φίλτρο μόνιμης χρήσης για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης λίπους. Η ρύθμιση επιπέδου προσαρμόζει αυτόματα την στάθμη του λίπους στη φριτέζα.
Για την περαιτέρω επεξεργασία των προϊόντων μπορεί να προστεθεί αυτόματη πλήρωση και ταινία επιστροφής.
Εκδόσεις σε:
μπλε λάμψη
Αλουμίνιο AlMg3
Αλουμινωμένος χάλυβας
Ανοξείδωτος χάλυβας 1.4301
Μπορούμε να παράγουμε τα πτυσσόμενα φύλλα μας για εσάς σε όλες τις ειδικές διαστάσεις.
Φινίρισμα άκρης σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
Επίσης σε αλουμίνιο 2 mm.
Φύλλα, πλαίσια, πλέγματα
μοντέλα:
Ταψιά χωρίς άκρη
Ταψί με 3 ή 4 πλευρές
Σταθερό ή ρυθμιζόμενο πλαίσιο ψησίματος
Φύλλα κομμένα με ράγα στήριξης
Πλαίσιο Cut
Ταψί ψησίματος Vorsetzer
Πίσω και πτυσσόμενα ράφια με κλίση
Μετρητής φύλλων με εγκοπές
Αντίθετες πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα
Απαιτητική ποιότητα για μια αντιπροσωπευτική παρουσίαση των προϊόντων σας
Μεταφορά και στοίβαξη φύλλων με ειδικές γωνίες extra wide
Bun Shooter
Μακρύ ή τοπίο
Ειδική λαβή από χυτό ενιαίο κομμάτι
Με τη γραμμή 2000A και Vario, είναι δυνατή η πλήρως αυτόματη ψησίματος, χάρη στις προγραμματιζόμενες διαδικασίες ψησίματος και τις αυτόματες ανατροπές. Το καπάκι ατμού όγκου παραμένει κλειστό μέχρι την πρώτη ανατροπή, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερο όγκο ζαχαροπλαστικής με την ίδια ποσότητα. Η διαδικασία ψησίματος ολοκληρώνεται αυτόματα με την έξοδο του καλαθιού ανατροπής. Αυτό διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος σας, ακόμη και αν προκύψει κάτι απρόβλεπτο.
Η γραμμή 2000A διαθέτει το έξυπνο σύστημα θέρμανσης Riehle με:
- ψηφιακό έλεγχο για σταθερή θερμοκρασία λίπους
- χρονισμένη θέρμανση για την αποφυγή καψίματος του λίπους στις θέρμανσης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λίπους
- θέρμανση στο λίπος για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ταχύτερη αντίδραση σε διακυμάνσεις θερμοκρασίας.
Η γραμμή 2000A μπορεί να συμπληρωθεί με ορισμένες ειδικές εξοπλισμούς. Αυτό περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο, κλειστό χώρο ζύμωσης ή ένα φίλτρο αποστράγγισης με δεξαμενή και αντλία για ολοκληρωμένη φροντίδα του λίπους και μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας.
Σταθερές εκδόσεις με κενό ή επίπεδο πάτο με ραβδωτό ή λείο χείλος.
Εκδόσεις σε:
Μπλε λούστρο με Proficoat 100
αλουμινίου
αλουμίνιο
καθώς και ανοξείδωτο χάλυβα.
Αυτές οι μορφές είναι κατάλληλες για:
Βάση τάρτας με φρούτα
Μίνι - φόρμα κέικ
κρούστα τάρτας
φέτες κέικ
Φόρμες κέικ σε σχήμα θόλου
Οι διαδικασίες παραγωγής αιχμής διασφαλίζουν μέγιστη ακρίβεια, σταθερότητα και βέλτιστη ποιότητα.
Η επιτυχία των σύγχρονων αρτοποιείων μεγάλης κλίμακας βασίζεται στον συνδυασμό σταθερής ποιότητας προϊόντος και βέλτιστων επιδόσεων παραγωγής.
Η αποδοτικότητα των σκευών ψησίματος που χρησιμοποιούνται παίζει εδώ σημαντικό ρόλο. Η "Lehmann Bakeware" είναι ένας σημαντικός συνεργάτης της βιομηχανίας αρτοποιίας εδώ και πάνω από 40 χρόνια.
Τα προϊόντα ψησίματός μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις που απαιτούνται για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων σε αυτοματοποιημένα και ημι-αυτοματοποιημένα συστήματα.
Χάρη σε πολλές χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας μεγάλης ποικιλίας μορφών και ταψιών, είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις των τελευταίων τεχνολογιών εγκατάστασης.
Μορφές:
Επίδεσμος με λείο ή ελαφρώς κεκλιμένο 0,88 mm συνδυασμένος με προφίλ πλαίσιο.
εκδόσεις:
Με παρακείμενο πλαίσιο, με στηρίγματα ή με παρατεταμένο πλαίσιο για κρέμασμα στο καρότσι.
Κατά τη διάρκεια της χειρισμού, το προεξέχον πλαίσιο χρησιμεύει ως λαβή.
Κατόπιν αιτήματος, διατίθεται επίσης με κάλυμμα.
Οι ατομικές μορφές κατασκευάζονται από ένα μόνο κομμάτι, με στρογγυλεμένες γωνίες, διαμορφωμένες διαφανώς, χωρίς συγκολλήσεις ή εσωτερικές ακμές.
Ως αποτέλεσμα, οι μορφές ή οι επίδεσμοι είναι εύκολοι στον καθαρισμό. Αυτό δημιουργεί βέλτιστες συνθήκες για την τήρηση των πιο αυστηρών απαιτήσεων υγιεινής.
μοντέλα:
Επίδεσμοι λευκού και τοστ ψωμιού
Επίδεσμοι σίτου, σίκαλης και ολικής αλέσεως
Στρογγυλοί επίδεσμοι μπαγκέτας
Εύκολο ψήσιμο και ομοιόμορφα όμορφοι γευστικοί με τις βαθιά σχεδιασμένες μορφές μας για stollen.
Σύνθεση:
Αλουμινένιο 0,75 - 0,88 mm
Μαύρη πλάτη
Κάλυψη:
Αλουμινένιο 1,25 mm
Οι εξωτερικές διαστάσεις των επιδέσμων μας είναι 580 mm και είναι κατάλληλες για φούρνο με καρότσι.
Μορφές stollen Stollen-Verbände για:
περίπου 200 γρ
περίπου 400 γρ
περίπου 500 γρ
περίπου 750 γρ
περίπου 1000 γρ
Μπορούμε επίσης να παρέχουμε συνδυασμούς καρφιών σε πολλές ειδικές διαστάσεις εφόσον καθορίσετε τις διαστάσεις του επιδέσμου.
Η ALLROUND είναι η ταχύτερη μηχανή επικάλυψης της κατηγορίας της και επιτυγχάνει ημερήσια παραγωγή 1500-4000 τεμαχίων. Το επίκεντρο αυτής της εγκατάστασης είναι η ορθολογική και αποδοτική εργασία με μέγιστη παραγωγική ικανότητα.
Η ALLROUND διαθέτει μια πατενταρισμένη ντουζιέρα λυμάτων με διπλό παραπέτασμα λυμάτων, για βέλτιστα αποτελέσματα επικάλυψης, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής.
Η δεξαμενή λυμάτων 180 λίτρων μπορεί να βγει έξω και είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενη θέρμανση, η οποία αποτρέπει τη μείωση της θερμοκρασίας των λυμάτων και έτσι εξασφαλίζει μια όμορφη, ομοιόμορφη εικόνα λυμάτων μετά το ψήσιμο.
Προαιρετικά, η ALLROUND μπορεί να παραγγελθεί με αλατιστή και/ή ταινία αποθέσεως. Η γρήγορη και απλή αλλαγή των υλικών επικάλυψης είναι δυνατή με τα εναλλάξιμα δοχεία του αλατιστή.
Η επίπεδη ταινία αποθέσεως αποτρέπει την παραμόρφωση των προϊόντων και κρατά τα ταψιά ελεύθερα από υλικά επικάλυψης.
Μορφές:
0,75 mm, λείο ή ελαφρώς κεκλιμένο
κάλυψη:
1,25 mm, με σχισμές στα διαστήματα. Συνοπτική ένωση μέσω προφίλ πλαισίου.
εκδόσεις:
Με παρακείμενο πλαίσιο, με στηρίγματα ή με επεκταμένο πλαίσιο για κρέμασμα στο καρότσι.
Κατά τη χειρισμό, το προεξέχον πλαίσιο χρησιμεύει ως λαβή.
μοντέλα:
Επιδέσμους για ψωμί 500 έως 750 γρ
σάντουιτς,
σίκαλη,
Roggenmisch-,
ολικής αλέσεως,
Συνδυασμούς σκόρπιων ψωμιών και κοζάκων,
Τρίγωνο και μπορεί να επιδέσει
Οι ενημερωμένες διαδικασίες παραγωγής μας εγγυώνται μέγιστη ακρίβεια, καθώς και βέλτιστη σταθερότητα και ποιότητα.
Η επιτυχία των σύγχρονων, μεγάλων αρτοποιείων εξαρτάται από έναν συνδυασμό συνεπούς ποιότητας προϊόντος και βέλτιστης απόδοσης παραγωγής.
Οι δυνατότητες και οι ιδιότητες των ταψιών που χρησιμοποιούνται παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Η "Lehmann Backgeräte" είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της αρτοβιομηχανίας εδώ και πάνω από 40 χρόνια.
Τα ταψιά μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων σε αυτοματοποιημένα και ημιαυτοματοποιημένα συστήματα.
Η πολυάριθμη εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την κατασκευή μιας τεράστιας γκάμας ταψιών και δίσκων σημαίνει ότι διαθέτουμε τις δεξιότητες και τον εξοπλισμό για να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της τελευταίας τεχνολογίας συστημάτων.
Σχεδίαση και Προϊόν
Μαζί με τους πελάτες μας, αναπτύσσουμε ατομικές λύσεις για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις και προδιαγραφές.
Μπορούμε να βασιστούμε στην πολυάριθμη εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την παραγωγή ταψιών.
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την άμεση βοήθεια όταν χρειάζεται. Γι' αυτό, σε περίπτωση βλάβης της συσκευής σας, η υπηρεσία WP RIEHLE είναι διαθέσιμη 24/7, 365 ημέρες το χρόνο.
Για να αποφευχθούν οι βλάβες, η WP RIEHLE προσφέρει διάφορες επιλογές υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Οι τακτικές συντηρήσεις ελαχιστοποιούν τον χρόνο διακοπής και προστατεύουν την τσέπη σας.
Οι περισσότερες βλάβες οφείλονται σε φθορά και μπορούν να αποφευχθούν με τακτικούς ελέγχους. Για αυτό, σας προσφέρουμε τα συμβόλαια συντήρησής μας.
Ανάλογα με την ένταση χρήσης, θα έρχομαστε 1-2 φορές το χρόνο και θα πραγματοποιούμε έναν επαγγελματικό έλεγχο. Έτσι, οι διακοπές λειτουργίας των μηχανών κατά την παραγωγή μπορούν να μειωθούν στο ελάχιστο. Αυτό εξοικονομεί χρήματα και νεύρα.
Μιλήστε μαζί μας για εξατομικευμένες λύσεις για υπηρεσίες, παραγγελίες ανταλλακτικών και άλλα πλεονεκτήματα σε περίπτωση βλάβης.
Pour la production de nos tôles perforées, nous utilisons exclusivement les alliages d'aluminium de haute qualité AlMn et AlMg3.
Ceux-ci garantissent la plus grande stabilité dimensionnelle, même en cas d'utilisation continue dans le four.
Les plaques perforées à 3 tranchants sont disponibles en 2 épaisseurs différentes.
Les bords des feuilles de 1,5 mm d'épaisseur ont une enveloppe sur tous les côtés pour le renforcement.
Les bords des feuilles de 2,0 mm d'épaisseur sont ébavurés, sans enveloppe.
L'épaisseur du matériau garantit une stabilité suffisante.
Plaque perforée Egalement disponible avec microperforation de 2,0 mm!