Μαθήματα για όσους επιθυμούν να γίνουν τυροκόμοι ή για όσους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την τεχνολογία του ιταλικού τυριού, ιδιαίτερα με ωμό γάλα.
Για τους λάτρεις του ώριμου τυριού, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πιπεριά Val d’Orcia.
Αυτό το προϊόν ακολουθεί την ίδια διαδικασία με το φρέσκο, προσθέτοντας μια περίοδο ωρίμανσης. Η φροντίδα, η σοφία και η εμπειρία που αποκτήθηκαν με τα χρόνια επιβεβαιώνονται μέσα από τις εκτιμήσεις του καταναλωτή, ο οποίος σε αυτό το πεκορίνο θα διαπιστώσει μια γεύση ακόμη πιο έντονη και ταυτόχρονα λεπτή.
Η διάσταση είναι διαθέσιμη
σχήμα μπολ βάρους περίπου kg. 1,400 χύμα μορφή; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη μορφή περίπου kg. 1.400; ½ kg. 0.700 περίπου; ¼ kg. 0,350 περίπου
διάσταση με ίσιο χείλος, χύμα μορφή περίπου kg. 2.00; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη μορφή περίπου kg. 2.00; ½ περίπου kg. 1.00; ¼ περίπου kg. 0.500
Για κάθε τυρί, η σωστή επεξεργασία προσφέρει η τυροκόφτης Brunner. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να αρχίσει να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει και ωστόσο αρκετά γρήγορα - έτσι ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται να περιμένει.
Η κομψή και όμορφη μηχανή πλήρους INOX είναι γυαλισμένη σε υψηλή γυαλάδα και η κεφαλή τριψίματος είναι ματ νικελωμένη. Έτσι, ο τυροκόφτης HLR της Brunner φαίνεται φιλικός και διακοσμητικός. Προσφέρει σε μικρό χώρο όλη την ασφάλεια που περιμένετε από μια μηχανή. Κάθε τυρί πρέπει να τριφτεί με τον δικό του τρόπο. Οι διάφοροι δίσκοι ταιριάζουν σε κάθε τύπο τυριού. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει, το τυρί επεξεργάζεται από τον τυροκόφτη. Ο ιδανικός τυροκόφτης προστατεύει το τυρί, καθώς το τυρί που τριβείται μεταφέρεται από τον πείρο στην επιφάνεια τριψίματος και στη συνέχεια, φρέσκο τριμμένο, αποβάλλεται μόνο από τον αέρα. Η HLR επεξεργάζεται το τυρί ειδικά με προσοχή και απαλότητα. Το τυρί δεν σβολιάζει και δεν θερμαίνεται.
Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Οι tortelloni μας, μεγάλα ραβιόλια σε σχήμα tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Θέρμανση: 1800W, με βαλβίδα αποστράγγισης 1/4", πλαστικό, αποσυναρμολογούμενο για καθαρισμό; θερμοστάτης και πλαστικό καπάκι; Ø 35cm. Κατάλληλο για την παραγωγή τυριού από ωμό γάλα.
Το pecorino σε μορφή Rosso χωρίς λακτόζη είναι ένα φρέσκο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά.
Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενό αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενό αέρος στη μέση 0,750 κιλά;
κενό αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά.
Είναι ένα άλλο πεκορίνο που ανήκει στη γκάμα των φρέσκων, διατηρεί μια πολύ ευχάριστη γεύση, έχει βάρος περίπου 0,500 κιλά.
Ο Βαλντορτσίνο με τρούφα έχει εξαγωνικό σχήμα. Το προτείνουμε επίσης σε συσκευασία κενού αέρος ολόκληρο, η ωρίμανση είναι περίπου 10 ημέρες.
Ο Gorgonzola είναι ένα τυρί με ωμή ζύμη, λευκού χρώματος, του οποίου οι πράσινες κηλίδες οφείλονται στη διαδικασία της ερβολίνας, δηλαδή στη δημιουργία μούχλας.
Στην εκδοχή Dolce είναι κρεμώδης και μαλακός, με ιδιαίτερη και χαρακτηριστική γεύση, ελαφρώς πικάντικη.
Στην εκδοχή Piccante έχει πιο έντονη και δυνατή γεύση, με τη ζύμη του να είναι πιο ερβολινάτη, συνεκτική και θρυμματιστή.
Παράγεται από παστεριωμένο γάλα που προέρχεται από στάνες που βρίσκονται στην περιοχή προέλευσης, με προσθήκη γαλακτικών βακτηρίων και επιλεγμένων μούχλων, φυσικά χωρίς λακτόζη.
Διατίθεται σε κλασικές μορφές.
Οι φρέσκες tagliatelle all'uovo είναι μια μορφή μακαρονιών μεγάλης διάρκειας που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την υφή, τη γεύση και το μέγεθός της. Συνώνυμο της εμιλιανής κουζίνας, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητες παρασκευές. Είναι ιδανική με ragù (σάλτσα κρέατος), σάλτσα μανιταριών ή σάλτσα τρούφας, και είναι εξίσου νόστιμη με απλές σάλτσες ντομάτας.
Οι φρέσκες tagliatelle all'uovo είναι ένα είδος μακράς ζυμαρικής που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την υφή, τη γεύση και το μέγεθός της. Συνώνυμο της εμιλιανής κουζίνας, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητες παρασκευές. Είναι ιδανική με ragù (σάλτσα κρέατος), σάλτσα μανιταριών ή σάλτσα τρούφας, και είναι εξίσου νόστιμη με απλές σάλτσες ντομάτας.
Προσφέρουμε κίτρινο καλαμπόκι, το οποίο είναι άριστης ποιότητας και ιδανικό για τη διατροφή των ζώων και την παραγωγή τροφίμων. Το καλαμπόκι μας παράγεται και εξάγεται υπό αυστηρές προδιαγραφές. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα καθώς και ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας στο διεθνές εμπόριο για να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα καλαμποκιού για τις ανάγκες σας.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αναγνωρίσιμο άρωμά της, με τη στέρεα γεύση του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια απόλαυση που συνδυάζει την κομψότητα του τρούφου, με το αναγνωρίσιμο άρωμά του, με τη δύναμη του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα του τρούφας, με το αδιαμφισβήτητο άρωμά του, με τη δύναμη του πεκορίνο, για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου, δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα πεκορίνο με πιπέρι σε πάστα. Η φρεσκάδα του τυριού, σε συνδυασμό με την πικάντικη γεύση του πιπεριού, καθιστά αυτό το προϊόν απολύτως εντυπωσιακό. Το προτείνουμε σε έκδοση χύμα και σε συσκευασία vacuum, τόσο ολόκληρο όσο και κομμένο σε μισά και τέταρτα. Το προτείνουμε σε δύο μορφές, στρογγυλή και σε ευθεία πλευρά. Στρογγυλή μορφή βάρους περίπου 1,5 κιλό χύμα. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 1,5 κιλό περίπου; ½ κιλό 0,700 περίπου; ¼ κιλό 0,350. Μορφή σε ευθεία πλευρά χύμα 2,2 κιλά περίπου. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 2,200 κιλά περίπου; ½ κιλό 1,100 περίπου; ¼ κιλό 0,550 περίπου.
Η ωρίμανση στο ζυρό με τη μέντα προσφέρει στο πεκορίνο ένα έντονο και περιβάλλον μείγμα αρωμάτων που είναι απολύτως μεθυστικό.
Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά;
Διαθέσιμο επίσης σε συσκευασία κενού αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά;
Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά;
Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
Το πεκορίνο σε μαύρη μορφή χωρίς λακτόζη είναι ένα ημι-ώριμο τυρί σε σχήμα όρθιας φέτας με βάρος περίπου 2.00 κιλά.
Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 2.00 κιλά, κενών αέρος μισού κιλού 1.00;
κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0.500 κιλά.
Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 0.500 κιλών.
Επιστρέφετε από τη δουλειά ένα βράδυ του χειμώνα στο διαμέρισμά σας στην Κουρμπεβό (92400) και εκεί, σας περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: κάνει τρομερό κρύο και είναι αδύνατο να επαναφέρετε τη θέρμανση! Μια μόνο πιθανή αιτία: το σύστημα θέρμανσης έχει χαλάσει. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται μόνο μία λύση, δηλαδή να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία υδραυλικό για να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία του. Πράγματι, μην προσπαθήσετε να ρυθμίσετε τον λέβητά σας μόνοι σας, κινδυνεύετε να επιδεινώσετε την κατάσταση ή, χειρότερα, να τραυματιστείτε. Επικοινωνήστε καλύτερα με τις ομάδες μας από επαγγελματίες υδραυλικούς στο 06 44 60 31 00 και εξηγήστε τους την κατάσταση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι τεχνίτες μας θα είναι επί τόπου για να επισκευάσουν τον λέβητά σας. Δεν είμαστε μόνο αποτελεσματικοί στον τομέα της θέρμανσης, αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες υδραυλικών: διαρροές νερού, φραγμένες εγκαταστάσεις, κακή αποχέτευση των υδάτων... Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση
Στο τέλος της επεξεργασίας του τυριού, με τον υπόλοιπο βιολογικό ορό, παράγεται η βιολογική ρικότα.
Όπως και με τις άλλες ρικότες, ο ορός εμπλουτίζεται με φρέσκο βιολογικό γάλα για να παραχθεί μια πιο μαλακή και κρεμώδης ρικότα. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά από το οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος τον λειαίνει και τον θερμαίνει μέχρι θερμοκρασία 72°C.
Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει υπέροχα γλυκά ή τάρτες, αλλά και νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,150 κιλών σε σταθερό βάρος.
Η παραγωγή βιολογικού τυριού είναι μια σχεδόν υποχρεωτική πορεία για την εταιρεία μας, η οποία πάντα προτείνεται με παραδοσιακές και φυσικές γραμμές προϊόντων.
Η δική μας είναι μια συνεταιριστική εταιρεία και περιλαμβάνει μεταξύ των μελών της πολλούς παραγωγούς βιολογικού γάλακτος. Ακριβώς χάρη σε αυτές τις πιστοποιημένες επιχειρήσεις, η δική μας μπορεί να προσφέρει με ευκολία και εγγύηση ένα βιολογικό τυρί.
Η επεξεργασία ακολουθεί φυσικά όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον φορέα πιστοποίησης, ο οποίος ελέγχει όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής μέχρι την τελική εμπορία του προϊόντος. Το επεξεργασμένο γάλα είναι αυστηρά από καθαρό πρόβειο.
Τυρί Pecorino διαθέσιμο σε μορφή φέτας βάρους 1,5 kg σε ολόκληρη μορφή και επίσης σε κενό συσκευασμένο όπως ακολουθεί:
1,5 kg ολόκληρη μορφή;
0,750 kg μισή μορφή;
0,350 kg τέταρτο μορφή.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Η ωρίμανση στο ζυρό με δεντρολίβανο προσφέρει στο πεκορίνο ένα μείγμα αρωμάτων που μεθάει όλες τις γεύσεις.
Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά;
Διαθέσιμη επίσης σε συσκευασία κενών αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά;
Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά;
Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
Το πεκορίνο σε μορφή Freschello είναι ένα φρέσκο τυρί σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά.
Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά;
κενών αέρος στη μέση 0,750 κιλά; κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά.
Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 0,500 κιλών.
Λόγω των στατιστικών που δείχνουν έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό ατόμων που είναι δυσανεκτικοί στη λακτόζη, έχουμε φυσικά δώσει την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το πρόβλημα. Μη θέλοντας να στερήσουμε από κανέναν καταναλωτή που αγαπά τα προϊόντα μας την ευχαρίστηση να τα απολαμβάνει και να τα καταναλώνει, το τυροκομείο Val d’Orcia έχει σκεφτεί, δημιουργήσει και δοκιμάσει μια σειρά προϊόντων χωρίς λακτόζη. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του γάλακτος, προστίθεται η Λακτάση, ένα ειδικό ένζυμο που δεν ενεργοποιείται σε άτομα με δυσανεξία. Τα τυριά διατηρούν ωστόσο τα ίδια χαρακτηριστικά «ευχαρίστησης στον ουρανίσκο», αφήνοντας μια λεπτότητα και γλυκύτητα αμετάβλητα σε σχέση με τις άλλες παραδοσιακές σειρές που πολλοί γνωρίζουν και εκτιμούν.
Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που απομένει μετά την επεξεργασία του τυριού.
Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά τον οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος το λειαίνει και το θερμαίνει μέχρι μια θερμοκρασία 72°C. Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να παρασκευάσετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι.
Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,250 kg.
Ο απογαλακτωμένος Marzolino είναι ένα φρέσκο τυρί σε οβάλ σχήμα, β weighing περίπου 0,850 kg; διαθέσιμο σε ολόκληρη χύμα μορφή; ολόκληρη συσκευασία κενού 0,850 kg; μισή συσκευασία κενού 0,400 kg.