Με στρογγυλή μορφή και έναν μήνα ωρίμανσης, το τυρί Senras με μαλακή υφή και μαλακή κρούστα είναι το αποτέλεσμα της τέχνης δύο γενεών παραγωγών τυριού στην Πορτογαλία. Το γλυκό του άρωμα, η μοναδική του γεύση και το λεπτό του χρώμα μαγεύουν όλους τους ουρανίσκους.
Βάρος: 0.25 κιλά
Βάρος: 0.5 κιλά
Βάρος: 1 κιλό
Βάρος: 1.3 κιλά
Φτιαγμένα στην Nivelles, Βέλγιο, αυτά τα τυριά κατσίκας διαθέτουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη ποικιλία γάλακτος κατσίκας και νόστιμες τυροκομικές σπεσιαλιτέ.
Τυρί που παράγεται από τους βοσκούς που μετακινούνται για 3 μήνες στα βοσκοτόπια υψομέτρου στις Πυρηναίες, μεταξύ 1000 και 2300 μέτρων. Περίπου 120 βοσκοί μετακινούνται στις κοιλάδες του Όσσαου, του Άσπε, του Μπαρετού και της Χώρας των Βάσκων.
Παράγουν αυτό το εξαιρετικό τυρί που ωριμάζουμε και στη συνέχεια παραδίδουμε σε όλη τη Γαλλία.
Ένα χειροποίητο πακετάκι από τυρί με κρεμώδη γέμιση από χειροποίητη μοτσαρέλα και κρέμα, φυσικά καπνισμένο. Η καπνιστή μπουράτα είναι η τέλεια εξέλιξη της μπουράτας από την Πούλια.
Η γλυκύτητα της στρατσιατέλας συνδυάζεται με το άρωμα και την ευχάριστη, λεπτή μυρωδιά του φυσικού καπνίσματος που γίνεται στον φούρνο με ξύλινα τσιπ, δημιουργώντας ένα μείγμα με απαράμιλλη γεύση και αναγνωρίσιμο γευστικό προφίλ.
Αυτή η σπεσιαλιτέ είναι ιδανική για να γεμίσει πίτσες ή γκουρμέ σαλάτες, αλλά μπορεί επίσης να συνδυαστεί με φρέσκο ψάρι ή καπνιστές γεύσεις ή με μαρμελάδες και γλυκά με έντονη γεύση.
Είναι μια εξαιρετική τροφή για τα παιδιά, καθώς χωνεύεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αποφεύγοντας γαστρεντερικά προβλήματα.
Το τυρί κατσίκας Campos de Toledo παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα κατσίκας από τα βουνά της Τοledo και τη Σιέρα της Μαδρίτης, περιοχές πλούσιες σε θυμάρι, τζάρα, ερείκη και αρωματικά λιβάδια που κάνουν το τυρί κατσίκας μας μια εκλεκτή λιχουδιά για τον ουρανίσκο.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η ωρίμανση διαρκεί τουλάχιστον 30 ημέρες, η φλούδα είναι φυσική και έχει χρώμα πάπρικας. Το εσωτερικό του τυριού είναι λευκό, με μάτια κατανεμημένα ομοιόμορφα.
Η λιπαρότητα, η απαλότητα και η γεύση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το τυρί κατσίκας Campos de Toledo.
Όλα τα τυριά μας παρασκευάζονται χωρίς πρόσθετα τροφίμων και είναι ελεύθερα από λυσοζύμη, ναταμυκίνη και σορβικά.
Χωρίς γλουτένη.
Από την αγροτική παραγωγή του 19ου αιώνα, το Morbier παρασκευαζόταν σε δύο φάσεις: Η πρώτη παρασκευή, που προερχόταν από το γάλα της πρωινής συλλογής, καλυπτόταν με μια στρώση στάχτης για να διατηρηθεί μέχρι την επεξεργασία του γάλακτος της βραδινής συλλογής, που παρείχε το δεύτερο μισό αυτού του τυριού.
Αυτή η χαρακτηριστική διαδικασία έδινε στο Morbier την αυθεντική του παρουσία, ...
Κατά την παράδοση του ALBORA σας, ένας ειδικός θα είναι στη διάθεσή σας για να επιβλέψει την εγκατάσταση, να προχωρήσει στην εκκίνηση της μηχανής και να πραγματοποιήσει έλεγχο ποιότητας των προϊόντων. Θα διασφαλίσουμε επίσης ότι θα είστε απόλυτα άνετοι με τη λειτουργία της.
Καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του ALBORA σας, εμείς και οι συνεργάτες μας θα είμαστε διαθέσιμοι για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για τρέχοντα έργα είτε για μελλοντικές εξελίξεις, θα είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας προσφέρουμε απαράμιλλη βοήθεια.
Γάλα αγελάδας και παστεριωμένη κρέμα (προέλευση Γαλλία), Αλάτι, Μικροβιακό πήκτωμα, Γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί, Σταθεροποιητής: χλωριούχο ασβέστιο. Ροκό
Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα που περιέχουν γάλα (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης και της πρωτεΐνης γάλακτος)
Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003/ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός στην απουσία ΓΤΟ με όριο 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003.
Βεβαίωση ιονισμού Βεβαιώνουμε, με βάση τις εγγυήσεις και τα πιστοποιητικά που έχουμε λάβει από τους προμηθευτές μας, ότι τα προϊόντα, τα συστατικά και τα πρόσθετα μας: δεν υπόκεινται σε επεξεργασία με ιονισμό σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 2001-1097 της 16/11/01.
Ανάλυση για: 100g
Λιπαρές ύλες: 31.6g
Πρωτεΐνες: 16.3g
Ζάχαρη (g): 0.5
Νάτριο (mg): 1.2g
Ενέργεια Kcal: 351
Ενέργεια KJ: 1454
Μορφή: Στρογγυλή
Βάρος: 300g
Συσκευασία: Φιλμ σε κεραμικό υπόβαθρο
Επιπλέον συσκευασία: Χαρτόνι
Θερμοκρασία αποθήκευσης: +2°C/+8°C
Είναι ένα μαλακό τυρί ΠΟΠ που παράγεται αποκλειστικά από την τυροκόμηση πλήρους αγελαδινού γάλακτος. Έχει κυλινδρικό σχήμα με επίπεδες επιφάνειες, ευθύ ύψος και μέσο βάρος περίπου 12 κιλά με παραλλαγές ανάλογα με τις τεχνικές παραγωγής. Μετά το ξηρό αλάτισμα, οι μορφές τοποθετούνται σε κατάλληλους χώρους ωρίμανσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις μήνες, η ζύμη τρυπιέται πολλές φορές για να ευνοηθεί η ανάπτυξη χαρακτηριστικών μούχλας του γκοργκονζόλα και να καθοριστεί η πράσινη χρώση. Η ζύμη είναι ενωμένη, χρώματος χρυσού, με κηλίδες λόγω της ανάπτυξης άφθονης μούχλας. Γλυκιά, χαρακτηριστική γεύση.
Μέσο βάρος::12 Κιλά
Ελάχιστη ωρίμανση::90 ημέρες
Εσπεριδοειδή - Φρεσκάδα το Καλοκαίρι
Με τα καρυκεύματά μας, μπορείτε να βιώσετε τη καλοκαιρινή γεύση διαφόρων εσπεριδοειδών και να απολαύσετε μια δροσερή καλοκαιρινή αύρα.
Έχουμε επιλέξει πορτοκάλια, λεμόνια και λάιμ για τις τρεις συναρπαστικές ιδέες προϊόντων μας.
Η αριστεία του μπλε τυριού. Το Castello® Danablu είναι το παραδοσιακό Δανέζικο Μπλε Τυρί, που χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση του, ελαφρώς αλμυρή. Για τους λάτρεις του μπλε τυριού! Το DANABLU είναι ένα Δανέζικο τυρί ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) και επομένως αντιπροσωπεύει την αριστεία του Δανέζικου μπλε τυριού. Το Castello® Danablu διατίθεται σε μορφή μπλοκ 2kg για τη φιλοξενία. Το παραδοσιακό Castello® Danablu μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ορεκτικό, σε πίτσα ή σε πιάτο ζυμαρικών, για σαλάτες ή για σάλτσες.
Φιλτράρισμα και ανάκτηση των λεπτών του ορού
• Ικανότητα φιλτραρίσματος: 20 m3/h
• Στατική φιλτράρισμα του ορού σε συνεχή ροή
• Ροή από 10 έως 30 m3/h
• Δίχτυ φιλτραρίσματος από 120 έως 80 μικρόμετρα
• Δυνατότητα αυτόματης επανέγχυσης των λεπτών σε καλούπια
• Καθαρισμός Εντός Θέσης (NEP)
Ικανότητα φιλτραρίσματος: 20 m3/h
Η S-26 GOLD Formula είναι μια premium βρεφική τροφή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη των βρεφών. Είναι προσαρμοσμένη στις διατροφικές ανάγκες των μωρών από τη γέννηση έως την ηλικία των 12 μηνών.
Αυτή η φόρμουλα αποτελείται από υψηλής ποιότητας συστατικά, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών, βιταμινών και μετάλλων, που είναι προσεκτικά ισορροπημένα για να υποστηρίξουν την βέλτιστη ανάπτυξη και εξέλιξη. Περιέχει ένα μοναδικό μείγμα προβιοτικών και πρεβιοτικών που προάγουν μια υγιή μικροχλωρίδα του εντέρου και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού.
Παρέχουμε καλούπια τυριού για σκληρά, ημι-σκληρά και μαλακά τυριά σε διάφορες διαστάσεις από διάφορους κατασκευαστές που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι για εμάς.
Οι φόρμες είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους παραγωγής.
Οι μπλοκ φόρμες ή οι ατομικές φόρμες με τις προβλεπόμενες βάσεις τους
επιτρέπουν μια γρήγορη και ασφαλή επεξεργασία της παραγωγής σας.
Ø 65.5/50 MM - ΤΥΠΟΣ STE-MAURE-DE-TOURAINE
Ø 62/66 MM - ΤΥΠΟΣ CHABICHOU
Ø 54 MM - ΤΥΠΟΣ HOLZSCHEIT
Ø 59/65 MM - ΤΥΠΟΣ « CROTTIN »
Πορτοκαλί μίνι πιπεριές με τυρί κρέμα. Εμφάνιση: Πορτοκαλί χρώμα για τις πιπεριές με μια λευκή, κρεμώδη γέμιση. Γεύση/Άρωμα: τυπικό για την ποικιλία, γλυκό με έντονη γεύση τυριού, ευχάριστα στρογγυλεμένο.
Μοντέλο ημι-αυτόματου τεμαχιστή για οριζόντια κοπή τυριού με σύρμα από ατσάλι. Η κρούστα πρώτα φρεζάρεται και στη συνέχεια τεμαχίζεται ηλεκτρικά οριζόντια μέσω ενός σύρματος από ανοξείδωτο ατσάλι.
Ολόκληρη η διαδικασία τεμαχισμού γίνεται χωρίς απόβλητα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- κινητή circular φρέζα για ακριβή και χωρίς απόβλητα κοπή της κρούστας
- ανάπτυξη του σύρματος μέσω τριβής και ηλεκτρικής κοπής
- διαθέσιμο και με χειροκίνητη περιτύλιξη του σύρματος
- αισθητήρες ασφαλείας για την παρουσία της μορφής
Συμβατό με Rock 20 και Rock20Plus
Αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος:
Σετ για χειροκίνητο διαχωρισμό της μορφής σε 3 – 4 δίσκους
diastaseis:950x950x1350 mm
υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Η κατεψυγμένη τριμμένη μοτσαρέλα μας παράγεται επίσης από φρέσκο γάλα αγελάδας. Το γάλα προέρχεται από καταγεγραμμένες και εγκεκριμένες ευρωπαϊκές φάρμες. Στη συνέχεια, το γάλα αγελάδας παστεριώνεται και μετατρέπεται σε τυρόπηγμα πριν γίνει μοτσαρέλα.
Τα κύρια συστατικά της τριμμένης μοτσαρέλας μας είναι το γάλα, οι εκκινητές καλλιέργειας, το πυτιά και το αλάτι. Η τριμμένη μοτσαρέλα συσκευάζεται κενό αέρος σε σακούλες πολυαιθυλενίου. Κάθε συσκευασία περιέχει 6 κατεψυγμένες σακούλες των 2 κιλών η καθεμία.
Όταν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ορισμένες από τις απαιτήσεις που πληρούνται βέλτιστα από τα μαχαίρια μας περιλαμβάνουν τη μείωση των αποβλήτων κοπής, την απουσία κολλήματος των τροφίμων, τέλειες επιφάνειες κοπής, αντοχή στα οξέα και χωρίς κινδύνους για την υγιεινή και τον καθαρισμό.
Σετ Τυριού, Μαχαίρι και Πιρούνι με δύο δόντια, Λαβή από Κέρατο... - Υλικά: Λαβή από Ανοιχτό Κέρατο, λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και δύο μίτρες από ανοξείδωτο ατσάλι ή ορείχαλκο
Συμπεριλαμβάνει: ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι με δύο δόντια
Κατηγορία: Σετ τυριού
Αναφορά: 7020 SF
Χώρα Κατασκευής: Γαλλία
Τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα για 10 χρόνια κατά οποιασδήποτε κατασκευαστικής βλάβης υπό κανονική χρήση. Η φθορά των εξαρτημάτων λόγω χρόνου δεν καλύπτεται από την εγγύηση, καθώς και η κακή χρήση ή πτώση. Τα μαχαίρια θα πρέπει να επιστραφούν με την απόδειξη αγοράς. Για να αποφευχθούν περιττές αποστολές, μπορείτε να μας στείλετε μια φωτογραφία του προϊόντος προς επισκευή στο contact@vauzy-chassangue.com, θα σας υποβάλουμε προσφορά.