Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες.
Αριθμός EC: 205-737-3
Μοριακός τύπος: C4H10O4
Αριθμός CAS: 149-32-6
Όλα τα φάρμακα δεν είναι καταχωρημένα και διαθέσιμα σε κάθε χώρα σε κάθε μορφή, δύναμη και δόση. Σας βοηθάμε να κλείσετε θεραπευτικά κενά όσον αφορά τη δόση και τη μορφή δόσης.
Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας παράγεται από την αντίδραση του φωσφορικού οξέος και του ανθρακικού ασβεστίου. Ως δομικό στοιχείο των οστών, ο φώσφορος συμμετέχει σε πολλές σημαντικές βιοχημικές μετατροπές.
Ο μονοκαλσιούχος φωσφορικός άλας 25 κιλών εμφανίζεται με τη μορφή ρευστής σκόνης ή μικρών κόκκων λευκού ή γκρίζου χρώματος. Είναι εύκολος στην ανάμειξη με άλλες πρώτες ύλες. Το προϊόν είναι υπεύθυνο για την καλή ανάπτυξη των οστών και των ιστών, τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και του νευρικού συστήματος, καθώς και για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανοσοποιητικής δύναμης.
Η υδροκινόνη παράγεται ως αναστολέας, αντιοξειδωτικό και ενδιάμεσο στη σύνθεση χρωστικών, καυσίμων κινητήρων και ελαίων; στη φωτογραφική επεξεργασία; και φυσικά σε ορισμένα φυτικά είδη. Η υδροκινόνη είναι ένα παράγωγο φαινόλης με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορεί να προκαλέσει τοξικότητα σε αρκετά όργανα, κυρίως στους νεφρούς. Χρησιμοποιείται ως τοπική θεραπεία για την υπερμελάγχρωση του δέρματος και σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα, μεταβολίζεται κυρίως σε γλουταθειονικά σύμπλοκα και σχηματίζει μεταλλαξιογόνες προσθήκες DNA σε in-vitro συστήματα. (NCI04)