Το Wasabi mix είναι ένα μείγμα που αποτυπώνει την πικάντικη, καυτερή γεύση του wasabi, ιδανικό για σούσι, σνακ και για να προσθέσει ένταση σε σάλτσες και ντρέσινγκ.
Οι συλλέκτες εισαγωγής για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διανομή αέρα σε κάθε κύλινδρο, εξασφαλίζοντας βέλτιστη καύση και απόδοση. Σχεδιασμένοι ειδικά για μάρκες όπως η BMW, η Audi, η Mercedes-Benz και η Volkswagen, αυτοί οι συλλέκτες διαθέτουν μεταβλητά συστήματα εισαγωγής, αισθητήρες και ανθεκτικά στη θερμότητα υλικά όπως κράμα αλουμινίου ή υψηλής ποιότητας πλαστικά σύνθετα. Αυτός ο ακριβής σχεδιασμός ενισχύει την απόκριση του γκαζιού, την αποδοτικότητα καυσίμου και τον έλεγχο εκπομπών, πληρώντας τα υψηλά πρότυπα των ευρωπαϊκών κινητήρων. Η σωστή εγκατάσταση και η τακτική συντήρηση, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού καθαρισμού και επιθεώρησης, μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα του κινητήρα, τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής και την απόδοση ισχύος, καθιστώντας τον συλλέκτη εισαγωγής ένα πολύτιμο στοιχείο στη διατήρηση της υψηλής απόδοσης και της αποδοτικής οδήγησης.
Ιδρυμένη με το όνομα Miskos Helva στην Κωνσταντινούπολη, Φατίχ, η Miskos έχει συνεχώς προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς και στα πρότυπα διεθνών οργανισμών. Για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, αρχικά μετακόμισε στο εργοστάσιό της στην Κωνσταντινούπολη, Μπαχτσελίεβλερ, και στη συνέχεια στην παραγωγική περιοχή 10.000 τ.μ. στη Ζώνη Οργανωμένης Βιομηχανίας Κασταμονής.
Η Miskos δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία δίνει προσεκτική προσοχή στη συμμόρφωση με τις συνθήκες ποιότητας και υγιεινής κατά την παραγωγή και λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των νόμων για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και τα τρόφιμα. Οι σταθερά αυξανόμενοι δείκτες κερδών της εταιρείας δείχνουν ότι η Miskos είναι στον σωστό δρόμο με αυτή την εστίαση στην ποιότητα.
Η Miskos είναι γνωστή για τις τραγανές, ξηρές πάστες φρούτων, το wafer halva, το cekme halva και το τουρκικό παραμυθένιο μετάξι. Η φυσική προσέγγιση παραγωγής αναδεικνύει τη παραδοσιακή τουρκική γεύση και διασφαλίζει επίσης την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στο εξωτερικό.
Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Η εταιρεία AMS European εγκαταστάθηκε το 2004 στο Παρίσι, την γαστρονομική πρωτεύουσα, συγκεκριμένα στην περιοχή Rungis, την μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.
Η αριστεία είναι τώρα και πάντα η κύρια ανησυχία της ομάδας μας, στην υπηρεσία των πελατών μας.
Καλώς ήρθατε στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων!
Ο ΜΑΤΣΟΥΟ ΜΠΑΣΟ (1644-1694) θεωρείται συνιδρυτής της ιαπωνικής μορφής ποίησης Χαϊκού. Τα ποιήματά του αντικατοπτρίζουν την απλότητα του διαλογιστικού του τρόπου ζωής. Πολλά από τα στίχους του φέρουν μια μυστική ποιότητα και προσπαθεί να εκφράσει τα μεγάλα, παγκόσμια θέματα μέσω απλών εικόνων της φύσης. Η Ημέρα του Νέου Έτους είναι μια αναστοχαστική σκέψη για την μοναξιά με τη φύση και την αλλαγή των εποχών.
Συγγραφέας: Μάτσουο Μπάσο
Γερμανική έκδοση: A. Gerhard
Γραφιστικός σχεδιασμός και διάταξη: Τόνι Βέρα
Πέντε εικονογραφημένα Χαϊκού
Μέγεθος: 13x10 εκ.
Σκληρό εξώφυλλο, έγχρωμη εκτύπωση, 30 σελίδες
Δεύτερη έκδοση: 2017
Τιμή: 10,50 €
ISBN: 978-3-943117-90-5
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπεργολαβία στην Πληροφορική
Τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί με περισσότερες από 400 εταιρείες λογισμικού, αναπτύσσοντας, μαζί, περισσότερα από 50.000 προγράμματα και λογισμικά, τα οποία στη συνέχεια εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η εμπειρία μας προσφέρει αριστεία σε πολλούς τομείς, από την παροχή όλων των ειδών συμβουλών στην πληροφορική, μέχρι την κατασκευή λογισμικών και άλλων εξοπλισμών, την κατασκευή συστημάτων δικτύου, καθώς και δράσεις συντήρησης και αναβάθμισης.
Ο YOSA BUSON γεννήθηκε το 1716 στη Νανίβα κοντά στο Οσάκα. Περίπου στην ηλικία των 20 ετών ήρθε στο σημερινό Τόκιο και έμαθε την ποίηση υπό την καθοδήγηση του δασκάλου του Χαϊκού Χαγιάνο Χατζίν. Το 1777 δημοσιεύθηκε το "Yahanraku": μια συλλογή από χαϊκάι και κινεζικά ποιήματα. Καθοριστικά είναι το Shumpu-batei-Kyoku ("Το τραγούδι από το ποτάμι του αλόγου στον ανοιξιάτικο άνεμο"), το Denga-Ka ("Το τραγούδι του νωθρού ποταμού") και το Hokku ("Η παλιά αηδόνι"), στα οποία ο Μπουσόν συνδυάζει το νέο με το παραδοσιακό και το κινεζικό με το ιαπωνικό. Επίσης, ως λογοτέχνης ζωγράφος έκανε όνομα. Η αναζήτηση της ζωής του αφορούσε την "απομάκρυνση" από το συνηθισμένο (rizoku), για την οποία πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια, τόσο στη ζωγραφική όσο και στην ποίηση. Ο Yosa Buson πέθανε το 1784 στην Κιότο σε ηλικία 68 ετών.
Το στόμα του βασιλιά της κόλασης
Συγγραφέας: Yosa Buson
Γερμανική μετάφραση: A. Gerhard
Γραφιστικός σχεδιασμός και διάταξη: ElgA
Μέγεθος: 13x10cm
Σκληρό εξώφυλλο, έγχρωμη εκτύπωση, 30 σελίδες
Πρώτη έκδοση: Φεβρουάριος 2017
Τιμή: 10,50€
ISBN: 978-3-943117-93-6