Οι Fermiers d’Argoat ιδρύθηκαν το 1975 από μια συλλογικότητα περίπου είκοσι παραγόντων, που καθοδηγούνταν από την πεποίθησή τους για το δυναμικό της κατηγορίας των "πουλερικών φάρμας με κόκκινη ετικέτα". Με την πάροδο των ετών, αυτή η πρωτοβουλία επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τρεις άλλες κατηγορίες: τα "αυγά φάρμας με κόκκινη ετικέτα" το 1983, τα "χοιρινά φάρμας με κόκκινη ετικέτα" το 1988, τα "χοιρινά με κόκκινη ετικέτα" το 2006 και τα "κουνέλια φάρμας με κόκκινη ετικέτα" το 2013. Αυτές οι διαφορετικές κατηγορίες, καθώς και η μεταποίηση των προϊόντων αλλαντικών, βασίζονται σε αυστηρές προδιαγραφές εκτροφής, εστιασμένες στην ευημερία των ζώων και σε μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία, με σκοπό την παροχή ποιοτικών και νόστιμων προϊόντων στους καταναλωτές.
Οι Fermiers d'Argoat αριθμούν σήμερα 320 μέλη, εκ των οποίων 260 είναι εκτροφείς και 60 επιχειρήσεις (κατασκευαστές ζωοτροφών, σφαγεία, τεχνικές οργανώσεις, εκκολαπτήρια, επιχειρήσεις μεταποίησης και αλλαντικών, κέντρα συσκευασίας αυγών) που συνεργάζονται για την επίτευξη αυτού του στόχου ποιότητας. Επίσης, επιβλέπουν 24 προδιαγραφές των Fermiers d'Argoat που φέρουν την κόκκινη ετικέτα.
Επιπλέον, είναι περήφανοι που προωθούν τα πλεονεκτήματα της Βρετάνης στην κατηγορία πουλερικών, χάρη στην Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) "Πουλερικά της Βρετάνης". Από το 2006, οι Fermiers d'Argoat αναγνωρίζονται επίσημα από τον INAO ως οργανισμός υπεράσπισης και διαχείρισης (ΟΔΓ) για τις προσπάθειές τους στη δημιουργία και διαχείριση κατηγοριών υπό επίσημα σήματα ποιότητας (κόκκινη ετικέτα και ΠΓΕ).
Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την παραγωγή οδήγησαν στη δημιουργία προδιαγραφών για την επεξεργασία σε μαγειρεμένα και φρέσκα αλλαντικά: λουκάνι...
Μια παραδοσιακή φάρμα
Η αλυσίδα αυγών των Φερμιέρς ντ’Αργκοάτ ιδρύθηκε το 1983. Σήμερα περιλαμβάνει 65 Βρετόνους κτηνοτρόφους. Ο κανονισμός μας για τα...
Οι 150 εκτροφείς Πουλερικών Label Rouge μέλη των Φερμιέρς ν’ Άργκοατ συνεργάζονται με πέντε σφαγεία (ARNAL, LDC Bretagne, RONSARD, ARRIVE και SAVEL) κ...
Ο Χοίρος Φερμιέ Label Rouge
Η παραγωγή Χοίρων ΦΕΡΜΙΕΡ Label Rouge έχει σταδιακά γίνει μια πραγματική τοπική ειδικότητα (παραγωγή 100% βρετονική) που β...
Εικόνες εταιρείας
Τοποθεσία και επικοινωνία
LES FERMIERS D'ARGOAT
18 A rue du Sabot, FR-22430 Ploufragan
Στελέχη
Ρεσεψιόν:
N/A
LES FERMIERS D'ARGOAT
Η εφαρμογή europages είναι εδώ!
Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.