Από γενιές, το CHÂTEAU SAINTLÔ που βρίσκεται στην περιοχή Saint Emilion παράγει και εμπορεύεται κρασιά. Διαθέτει 16 εκτάρια αμπελώνων. Το 85% των αμπελιών του είναι φυτεμένα με Merlot και το 15% με Cabernet Franc. Στο CHÂTEAU SAINTLÔ, ο σεβασμός στο terroir είναι ουσιώδης, δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα και οι σταφίδες συλλέγονται χειροκίνητα. Συνδυάζουν τόσο την παραδοσιακή τεχνογνωσία όσο και τις σύγχρονες τεχνικές. Το CHÂTEAU SAINTLÔ προσπαθεί χρόνο με το χρόνο να παράγει ένα εξαιρετικό Grand Cru.
Η Kadodis επιλέγει στη Γαλλία και το Βέλγιο τεχνίτες και μικρές ΜΜΕ που είναι γνωστές για την τέχνη τους και την ποιότητα των σοκολατών, μπισκότων, κέικ και φρούτων σε ζελέ.Απολαύστε τις νόστιμες πραλίνες της, τις εκλεκτές μαύρες σοκολάτες, τις γκανάς, τις φανταστικές τρούφες, τις πραλίνες, τους μεντιάν, τα κρουστά, τις κερασέτες, τις πορτοκαλέτες, τις πάστες φρούτων, τα νουγκά.Η βασιλεία της σοκο...
Η ACTALIA, Τεχνικό Αγρο-Βιομηχανικό Ινστιτούτο που έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Τροφίμων, Γεωργίας και Αλιείας, υποστηρίζει τους φορείς του αγροδιατροφικού τομέα σε 6 τομείς ειδίκευσης: τα γαλακτοκομικά προϊόντα, την ασφάλεια των τροφίμων, τον έλεγχο και την ποιότητα, την καινοτομία, την αισθητηριακή αξιολόγηση για καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, την ανάπτυξη και την ενα...