...Το Quick Dip είναι ένας παράγοντας κατά της κολλώδους επιφάνειας και γυαλίσματος για γευστικές φρουτένιες κορδέλες και εξωθημένα προϊόντα γλυκόριζας. Αυτός ο παράγοντας απελευθέρωσης για εξωθημένα προϊόντα mogul αποτρέπει τα προϊόντα από το να κολλούν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής και στη συσκευασία. Δημιουργεί μια ομοιογενή γυαλάδα στην επιφάνεια του προϊόντος ενώ το προστατεύει από την ξήρανση. Το Quick Dip βασίζεται σε αλκοόλη και σε συστατικό ελαίου και είναι διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές.
Ποιότητα χωρίς shellac
Βασισμένο σε αιθανόλη ή ισοπροπανόλη...