Όπως υποδηλώνει το όνομα, η La Volnaysienne εστιάζει στη Βουργουνδία. Η αποκάλυψη της πολυπλοκότητας αυτής της περιοχής είναι πολύ δύσκολη, αλλά οι πολλές περιπλανήσεις, οι γευστικές δοκιμές και οι επαφές οδήγησαν σε αρκετές χαρακτηριστικές αναφορές. Στην σταδιακή ανάπτυξη της γκάμας, προστέθηκαν ολοένα και περισσότερα κορυφαία κτήματα: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Το Μπορντό προσφέρθηκε σε primeur από τη σοδειά του 1999. Πιο πρόσφατα, υπήρξε αυξανόμενη προσοχή για την Ισπανία και την Ιταλία.
Η IFC Europe έχει επενδύσει σε διάφορες εταιρείες τροφίμων και είναι ο αποκλειστικός διανομέας διαφόρων παραγωγών τροφίμων. Αναπτύσσουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και προμηθεύουμε τις περισσότερες ευρωπαϊκές αλυσίδες λιανικής. Τα κύρια προϊόντα μας είναι το τυρί και το βρώσιμο λάδι. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1956 (PierreMeyer) στην Αλσατία. Σήμερα βρισκόμαστε στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Μαρόκο, τη Γεωργία και την Ελλάδα.