Ερευνητικά έργα σχετικά με τα τρόφιμα, ειδικά το κρέας, τα κρεατοσκευάσματα και τα αυγά. Έρευνα για την ασφάλεια και την ποιότητα του κρέατος, των κρεατοσκευασμάτων και των αυγών. Εμπορικές κατηγορίες για το κρέας, τεχνολογία σφαγής, τεχνολογία επεξεργασίας κρέατος, μικροβιολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων. Ανάλυση επιθυμητών και ανεπιθύμητων οργανικών και ανόργανων ουσιών στα τρόφιμα. Αυθεντικοποίηση ειδών ζώων και φυτών, ΓΤΟ και αλλεργιογόνων. Ανάπτυξη γρήγορων μη επεμβατικών μεθόδων ανάλυσης.
... ευημερία των ζώων και σέβονται τις τοπικές παραδόσεις της περιοχής μας. Η δουλειά μας εγγυάται πάντα την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων μας, τα οποία είναι πιστοποιημένα από τους αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς. Πλέον, εμπορευόμαστε απευθείας τα προϊόντα μας στη Γαλλία εδώ και πάνω από 5 χρόνια.