... όλες τις ιδιότητες γεύσης, υφής και ποιότητας. Έχουμε ικανότητα παραγωγής 100 λίτρων ανά ώρα. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες, γάλα και φρέσκια κρέμα, σοκολάτες, αυγά, φρούτα, ζάχαρη, ξηροί καρποί, γλυκά,...
Εργοστάσιο κρέμας Marfil σε διάφορες διαστάσεις πλακών πάχους 2 εκ. και 1,5 εκ.
Διαστάσεις 60x60, 80x40, 60x40, 60x30.
Πραγματοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα.
Η παραγωγή μας είναι αποκλειστικά από κρέμα Marfil, έχοντας έτσι μεγάλη παραγωγή σε διάφορες ποιότητες και μορφές.
Η εταιρεία μου παράγει ξηρή ζυμαρικά, κρέμα αμυγδάλου και σιμιγδάλι σκληρού σίτου, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βιολογικές μεθόδους παραγωγής με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Η αγροτική επιχείρηση βρίσκεται στην Λομβαρδία και καλύπτει μια έκταση περίπου 80 εκταρίων. Απασχολούνται 40 άτομα και είμαστε ενεργοί σε 8 ξένες αγορές.