... παγκοσμίως ως μοναδικά και με το σμαραγδένιο χρώμα που τον ξεχωρίζει από όλες τις άλλες καλλιέργειες. Από τη σύνθεση παράδοσης, πάθους και καινοτομίας γεννιέται η Σαλάμι με Πιστάκι, που θεωρείται ένα κλασικό δεύτερο πιάτο της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης. Από την κρέμα πέστο πιστακιού, περνώντας από τραγανά, λικέρ και αλεύρι, η Specialia αναδεικνύει την αληθινή γεύση του Πιστακιού DOP και της νότιας κουζίνας που γεννήθηκε κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου. Ο κύριος στόχος της Specialia είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία από την αρχή μιας σαφούς και ήρεμης σχέσης.
...), VAU LE VANT, ΞΗΡΟΙ ΜΠΙΓΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΑΓΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΡΑΝΤΣΙΝΙ (πάνω από 15 γεύσεις: με σάλτσα, με πιστάκι, με μελιτζάνες, με σολομό, με κοτόπουλο και πολλά άλλα), κρεμμυδάκια, καρτοκιάτες και πολλά άλλα.
Η Κρέμα Πιστάκι LaGolosina είναι ένα εμπορικό σήμα της TIMPANARO, μιας νέας και δυναμικής επιχείρησης που ιδρύθηκε στην ΕΝΝΑ, στην καρδιά της Σικελίας.
Με αφοσίωση και προσοχή, η εταιρεία στοχεύει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες ενός καταναλωτή που εξελίσσεται συνεχώς, όλο και πιο απαιτητικού και προσεκτικού σχετικά με τον τρόπο ζωής του.
Τα δυνατά σημεία είναι η συνεχής επιθυμία για βελτίωση, η αξιοπιστία και το πάθος για τη δουλειά τους.
... καλύτερο από τις εκλεκτές πρώτες ύλες, όπως η Ντοκίλα Τόντα Τζεντίλε Τριλομπάτα και το Πιστάκι του Μπρόντε. Δεν χρησιμοποιούμε φθηνά υδρογονωμένα φυτικά λίπη, αλλά μόνο φρέσκια κρέμα. Για να βοηθήσουμε το περιβάλλον, προσπαθούμε να προμηθευόμαστε πρώτες ύλες από εταιρείες σε απόσταση 0 χιλιομέτρων: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Τα κουταλάκια μας, όπως και πολλά από τα δοχεία (ποτήρια κ.λπ.), παράγονται από ανακυκλωμένο υλικό και είναι όλα βιοδιασπώμενα.