... την 35χρονη εμπειρία μας στη μελισσοκομία, ώστε η θεραπεία που προέρχεται από τα 2700 μέτρα να μην περιορίζεται μόνο στους ανθρώπους της περιοχής, αλλά να φτάσει σε όλους τους ανθρώπους. Η αρχή μας στην παραγωγή μελιού είναι να παράγουμε μέλι χωρίς καθόλου ζάχαρη, καθώς και το πιο ποιοτικό μέλι της περιοχής σε διαστάζ και προλίνη. Στα προϊόντα μας δεν υπάρχουν πρόσθετα. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε τις εργασίες και την παραγωγή μας. Με την εταιρεία BALDUDAK που ιδρύσαμε το 2014, προωθούμε τα μέλια μας σε όλο τον κόσμο.
...Ζαχαροπλαστική στη Μαδρίτη από το 1974 - Γεύση και εκλεπτυσμένο. Κατασκευαστής Φιόγκων Σφολιάτας. Πολύ λεπτές φέτες σφολιάτας με ένα απαλό μπάνιο μελιού και ζάχαρης, καλυμμένες με ζάχαρη άχνη. Μπαιονέσες. Πολύ λεπτές στρώσεις σφολιάτας, γεμιστές με ένα νόστιμο μαλλί αγγέλου. Φιόγκοι Σοκολάτας. Νόστιμες φέτες σφολιάτας, βουτηγμένες σε μέλι και ζάχαρη, καλυμμένες με εκλεκτή σοκολάτα. Ροζέτες Χερέθ. Νόστιμη σφολιάτα, βυθισμένη σε ένα απαλό μπάνιο μελιού και ζάχαρης και καλυμμένη με ζάχαρη.
...
Αιθέριο έλαιο γερανιού
Έλαιο από σπόρους ροδιού
Αιθέριο έλαιο από εκχύλισμα ινδικού μελιού
Έλαιο από σπόρους ροδάκινου
Έλαιο moringa
Αιθέριο έλαιο λεμονιού
Έλαιο μουστάρδας
Έλαιο από καρύδια
Έλαιο από σπόρους βερίκοκου
[3]. Λάδι BIODIESEL
[4] Παράγουμε επίσης ζάχαρη από παντζάρι, η οποία είναι κρυσταλλική και κυβική. Εκλεπτυσμένη ζάχαρη από παντζάρι λευκή για κατανάλωση.
... πεντανόστιμα μας με 17% καθαρού μελιού ή το ροσκό μας με 11% γλυκού κρασιού από τη Μάλαγα. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουμε καταφέρει να παρασκευάσουμε μια γκάμα εκλεκτών γλυκών. Μια αμοιβαία συνεργασία με τους προμηθευτές μας και μια αμοιβαία και στενή αφοσίωση με τους πελάτες μας μας επιτρέπει να εργαζόμαστε με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουμε τις ισπανικές ειδικότητες.