Βέλγιο, Ambly
Βελγική παραδοσιακή ζυθοποιία που ιδρύθηκε το 1996 από έναν βιομηχανικό μηχανικό. Γκάμα προϊόντων: -Saint-MONON ξανθιά με μέλι 8 %, τύπου τριπλή -Saint-MONON αμπελώδης 6.5 % και καστανή 7.5 % (χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπύρας το 1998) -Mix HOP 6.5% κρεμώδης και πλούσια σε λυκίσκο (Καλύτερη Βελγική Μπύρα της Βαλλονίας 2014) Η ζυθοποιία βρίσκεται στα βελγικά Άρδεννα, στην επαρχία του...
Βέλγιο, Lierneux
... γευσιγνωσίας. Λιέν: Η πρώτη μπύρα της ζυθοποιίας. Μπύρα υψηλής ζύμωσης και επαναζυμωμένη σε μπουκάλι, παρασκευάζεται με την πιο καθαρή παράδοση από δύο τύπους ελαφρώς καβουρδισμένων ανοιχτόχρωμων κριθαριών. Λιέν Μπρούν: Κρεμώδης στον ουρανίσκο και ζεστή όπως μια καλή φωτιά ξύλου μετά από μια βόλτα στο δάσος.
Ιταλία, Castel Bolognese
Η εταιρεία αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην ποιότητα του προϊόντος, προσπαθώντας να τοποθετηθεί σε μια υψηλή κατηγορία, εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα, την εξειδίκευση και τη σοβαρότητα που την χαρακτηρίζει από πάντα. Η αναγνωρίσιμη αρωματική γεύση αυτού του καφέ καθορίζεται από τα κύρια χαρακτηριστικά του: κρεμώδης υφή, σώμα και μοναδική γεύση. Η ιδιαιτερότητά μας είναι η επιλογή...
Ισπανία, Madrid
... μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας. Είναι ένα προϊόν μακράς διάρκειας (18 μήνες) και διατήρησης σε ράφι. Χωρίς συντηρητικά. Το τελικό προϊόν παρουσιάζει καλύτερες οργανοληπτικές αξίες (πάχος, μεταξένια υφή, φρεσκάδα, κρεμώδης υφή) από άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα σε θερμοκρασία δωματίου λόγω της χαμηλότερης θερμικής επεξεργασίας.
Ιταλία, Cavriago
... εκδόσεις για να προτείνουμε ως δώρο ή μπομπονιέρα. Επιλέγουμε τις πρώτες ύλες μας από συνεργάτες που χρησιμοποιούν μόνο υγιείς μεθόδους καλλιέργειας. Η πυκνή και κρεμώδης υφή του προϊόντος μας οφείλεται αποκλειστικά στην υψηλή περιεκτικότητα φρούτων που περιέχουν. Δεν χρησιμοποιούμε πηκτίνη ή άλλους παράγοντες πήξης, απλά χρησιμοποιούμε περισσότερα φρούτα για να κάνουμε τα προϊόντα μας τόσο ζουμερά...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης