... cauldron in the open air. Honey and glucose syrup are cooked in the cauldron, followed by egg whites, cooked sugar, almonds and pistachios.":"Μέθοδος παραγωγής: Παραδοσιακό μαγείρεμα σε χάλκινη κατσαρόλα στον αέρα. Το μέλι και το σιρόπι γλυκόζης μαγειρεύονται στην κατσαρόλα, ακολουθούμενα από τα ασπράδια αυγών, τη μαγειρεμένη ζάχαρη, τα αμύγδαλα και τα φιστίκια.","About Nougat de Montélimar :":"Σχετικά με το Nougat de Montélimar :","Use-by date: 12 months":"Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες"}...
Ειδικευμένη εδώ και 50 χρόνια στην σχεδίαση και κατασκευή συστημάτων θερμικής εκτύπωσης και εκτύπωσης με μεταφορά, η OpenDate είναι ένας αναγνωρισμένος παίκτης στον τομέα της εκτύπωσης. Για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας, η OpenDate προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού εκτύπωσης, υπηρεσίες μετά την πώληση πρώτης ποιότητας και αναλώσιμα για τις περισσότερες υπάρχουσες εκτυπωτές στην αγορά...