Το λάδι, το μεγάλο λάδι, είναι η πιστή έκφραση της προσκόλλησής του στην περιοχή παραγωγής και στην ιστορία του τόπου όπου γεννιέται.
Με το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας Passannante, η προέλευση και η περιοχή είναι οι βασικοί πυλώνες μιας επιχειρηματικής φιλοσοφίας, της οποίας η βάση είναι η ιδέα ότι ένα καλό ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας πρέπει, μεταξύ άλλων, να είναι ικανό να αφηγείται μια ...
Είμαι ο Φερντινάντο Παππαλάρντο, προέρχομαι από μια οικογένεια επιχειρηματιών στον τομέα της αγροδιατροφής εδώ και πολλές γενιές και αξιοποιώ την τριακονταετή εμπειρία που έχω αποκτήσει στον τομέα της επεξεργασίας ελιών. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό μου προέρχεται από την πρώτη έκθλιψη επιλεγμένων ελιών που συλλέγονται με το χέρι στην κατάλληλη ωρίμανση από δύο ποικιλίες της Γης του Μπάρι: την "Cima...
Ανακαλύψτε το oliomadaio. Από το 2002, η επιχείρησή μας αναπτύσσεται γρήγορα, και παράλληλα αυξάνεται και ο αριθμός των πιστών πελατών μας. Προχωράμε με πάθος και επιτυχία στον τομέα του ελαιολάδου. Παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο προϊόντα της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να γίνετε πελάτης μας.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ OGLIAROLA BARESE ΚΑΙ CORATINA ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΡΙΤΤΟ (BA) ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.