...Η ζάχαρη χρησιμοποιείται στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική, ως πρόσθετο στον καφέ, το τσάι και άλλα ποτά. Χρησιμοποιείται επίσης στη μελισσοκομία.
=== Ποιότητα ===
-Κατηγορία: EU2 (κατηγορία 2)
-Σακχαρόζη: 99.85%
-ICUMSA: 45
-Πολωτισμός: 99.9%
-Κοκκοποίηση: Λεπτή 0.6-0.9mm
-Υγρασία: 0.06%
-Αναστραμμένη ζάχαρη: <0.002%
-Ηλεκτρική τέφρα: 0.014%
-Μαζική κλάση ακαθαρσιών (Fe): 0.0003%
-Τόπος...