...Για προϊόντα όπου ο κύριος ρόλος στη τεχνολογική διαδικασία και στη διαμόρφωση της ποιότητας του τελικού προϊόντος παίζεται από τις χρησιμοποιούμενες λιπαρές πρώτες ύλες (μπισκότα βουτύρου, ημιτελή προϊόντα κρέμας, προϊόντα σφολιάτας), θα πρέπει να επιλέξετε εξειδικευμένες μαργαρίνες - προϊόντα που διαθέτουν εξαιρετικά εξειδικευμένες καταναλωτικές ιδιότητες που παρέχουν βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει μαργαρίνες για σφολιάτα, ζύμη βουτύρου και κρέμες.
Για την παραγωγή προϊόντων από ζύμη βουτύρου και μάφιν, οι μαργαρίνες MT Ecopay είναι ιδανικές.