...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir.
TERROIR : Αργιλώδες-αμμώδες.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται προσεκτικά στο χέρι σε κασόνια. Οινοποίηση σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Φερμουί και παλαίωση σε οινολάσπες για 12 μήνες σε κελάρι.
APPELLATION : AOP Crémant deLoire.
NOTES DE DEGUSTATION : Λεπτές φυσαλίδες που κοσμούν ένα ροζ σολομό. Αρωματική μύτη με φρουτώδεις και ανθικές νότες. Φρέσκια, φρουτώδης και κομψή γεύση.
ACCORD METS/VIN : Γιορτινά απεριτίφ, κοκτέιλ, τάρτα φράουλας.
TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 7 και 9°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...