Γερμανία, Emmerthal
...Ο Δρ. Paul Lohmann® προσφέρει το Calciummalat ως λεπτή σκόνη σε ποιότητες τροφίμων/χημικά καθαρή και για συμπληρώματα διατροφής. Στον τομέα των τροφίμων, χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής οξύτητας. CAS 5743-31-7 EINECS 227-262-0 Ο Δρ. Paul Lohmann® πραγματοποιεί ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών σε στενή συνεργασία με τους πελάτες. Αυτό περιλαμβάνει την προσαρμογή χημικών και φυσικών παραμέτρων όπως η πυκνότητα, η υδατοαπορροφητικότητα, το μέγεθος σωματιδίων, η καθαρότητα ή η τιμή pH.
Χαρτοφυλάκιο (98)