...Ο Δρ. Paul Lohmann® προσφέρει το Calciummalat ως λεπτή σκόνη σε ποιότητες τροφίμων/χημικά καθαρή και για συμπληρώματα διατροφής.
Στον τομέα των τροφίμων, χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής οξύτητας.
CAS5743-31-7
EINECS 227-262-0
Ο Δρ. Paul Lohmann® πραγματοποιεί ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών σε στενή συνεργασία με τους πελάτες. Αυτό περιλαμβάνει την προσαρμογή χημικών και φυσικών παραμέτρων όπως η πυκνότητα, η υδατοαπορροφητικότητα, το μέγεθος σωματιδίων, η καθαρότητα ή η τιμή pH.