...Vino Vibrante De Manchuela
Στη μύτη είναι καθαρό σταφύλι, αναδεικνύοντας τα αρώματα φυσικής φράουλας, μούρων και δαμάσκηνου. Στο στόμα είναι γλυκό, με άγγιγμα φρέσκιας φράουλας και πικάντικη επίγευση που διαρκεί στον ουρανίσκο, αφήνοντας ένα μακρύ και νόστιμο κρασί.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Bobal...
... προέρχεται από το σταφύλι BOBAL σε αργιλώδη εδάφη. Η ποικιλία Bobal μέσω της διαδικασίας αιμορραγίας εξελίσσεται δίνοντας ένα φρέσκο ροζέ κρασί με νότες από βατόμουρο και μούρα.Ροζέ Biovistabella
Στη νοτιοανατολική Ισπανία, μεταξύ Βαλένθια και Καστίλης βρίσκεται αυτό το terroir που προέρχεται από τις ποικιλίες Μακαμπέο-Μοσκατέλ που έχουν προσαρμοστεί με τα χρόνια δίνοντας ένα φρέσκο και φρουτώδες κρασί με εσπεριδοειδή νότες.
...Αφού σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας, οδηγούμε στην περιοχή κρασιού Utiel-Requena, περίπου 50 λεπτά από την πόλη. Η περιοχή είναι διάσημη για το δικό της ειδικό κόκκινο σταφύλι, το Bobal.
Στην γραφική παλιά πόλη της Requena επισκεπτόμαστε κάποιες οινοποιητικές σπηλιές του 11ου αιώνα, που έχουν σκαφτεί κάτω από την πόλη. Στην επίσκεψη περιλαμβάνεται και μια γευστική δοκιμή κρασιού.
Από εδώ...