...Το καβουρδισμένο κρεμμύδι σε κομμάτια έχει μια ψημένη γεύση με τραγανή υφή, ιδανικό για να ενισχύσει τη γεύση των μπιφτεκιών, των σαλατών και των κασερόλας. Προσθέτει μια αλμυρή, καραμελωμένη γεύση κρεμμυδιού σε διάφορα πιάτα.
...Το κρεμμύδι με το λατινικό όνομα Allium Cepa ανήκει στην οικογένεια των Αμαρυλλιδaceae. Η FRDP δημιουργεί αγροτικές αλυσίδες για βιολογικά κρεμμύδια. Οι βολβοί κρεμμυδιών χρησιμοποιούνται τόσο ως λαχανικό όσο και ως καρύκευμα. Από τη στιγμή που παραλαμβάνονται στο εργοστάσιο, τα φρέσκα βιολογικά κρεμμύδια πλένονται, καθαρίζονται, κόβονται, ψήνονται και στη συνέχεια καταψύχονται IQF.
Συνολική ενέργεια: 29 Kcal 124 kJ
Διαιτητικές ίνες: 1,9 g
Πρωτεΐνες: 1,1 g
Αλάτι: Ίχνη...
...το κρεμμύδι είναι απλώς νόστιμο. Αποτελεί τη βάση τόσων πολλών πιάτων – είτε ωμό, είτε σοταρισμένο, είτε ψητό, είτε στον ατμό ή βραστό, που θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς την κουζίνα οποιασδήποτε χώρας χωρίς αυτό.
Έτσι, αναλαμβάνουμε την αποστολή από το Α έως το Ζ:
Επιλέγουμε σπόρους υψηλής ποιότητας με μεγάλη προσοχή, καθώς και επιλέγουμε τους καλύτερους τύπους λιπασμάτων για να θρέψουμε...
...Ένα γκουρμέ και σεφ στυλ καρύκευμα φτιαγμένο με ψητή παντζάρι, ψητόκρεμμύδι, μελάσα χουρμά, κύμινο, μπαχαρικά, ηλιέλαιο, ξίδι μηλίτη και αλάτι. Μπορεί να καταναλωθεί με μπέργκερ, φαλάφελ, σάντουιτς, πιατέλες αλλαντικών, πιατέλες μεζέ, συνδυάστε το με χούμους ή λαβέν, βάση για ντρέσινγκ σαλάτας, ως επικάλυψη για μπρουσκέτα ή σάλτσα ντιπ. Αυτό το προϊόν είναι 100% vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη και χωρίς πρόσθετα.
...Ο αρωματικός μέλι από έλατο προέρχεται από τα ντόπια δάση της Βάδης-Βυρτεμβέργης και της Βαυαρίας.
Μέλι από έλατο
Μια πικάντικη-αρωματική ποικιλία με ευχάριστα αρώματα και συνήθως καφέ έως πράσινο-μαύρο χρώμα.
Συνταγές:
Ροζ ψητό φιλέτο αρνιού με λεπτή σάλτσα από βερίκοκο και μέλι
Υλικά:
(για 2 άτομα)
2 φρέσκα φιλέτα αρνιού των 120g το καθένα
λίγο ελαιόλαδο
50g αποξηραμένα βερίκοκα
100ml ξηρού κόκκινου κρασιού
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
150g ζωμός αρνιού (εναλλακτικά ζωμός κρέατος)
2 κουταλιές της σούπας μέλι από έλατο Wernet
λίγο φρέσκος κόλιανδρος
πιπέρι καγιέν
αλάτι...
Η Rational Food παρασκευάζει πιάτα πέμπτης κατηγορίας, παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, μεταξύ των οποίων: Ρωσική Σαλάτα, Σαλάτα με Πιπεριές Πικίλλο και Μπακαλιάρο, Κρέας με Ντομάτα, Παέλες και Ρύζια, Μάγουλο με Καραμελωμένο Κρεμμύδι, Ψητό Κότσι, Πατάτες Αλιόλι, Κοτόπουλο με Χιλιντρόν, Φτερούγες σε Σάλτσα Μπάρμπεκιου, Έτοιμο για Σαλάτα με Καβούρι και Γαρίδες, Πίστο Λαχανικών, Μοσχάρι σε Σάλτσα, Κεφτεδάκια με Ντομάτα, Τόνος με Ντομάτα και Πιπεριές, Σιγομαγειρεμένο Μάγουλο Ιβηρικού Χοίρου, Σαρκώδης Κεφαλή με Ρεβίθια, Σάλτσα Μπολονέζ, κ.λπ...