...χρωστική E171; συντηρητικό E202.
Αλλεργιογόνα: ΓΑΛΑ και γαλακτοκομικάπροϊόντα (συμπεριλαμβανομένου του ΛΑΚΤΟΣ), ΣΟΓΙΑ και προϊόντα σόγιας.
Πιθανές ίχνη: γλουτένη, αυγό, φιστίκια και ξηροί καρποί, σουσάμι, ανυδρίτης θείου και θειώδη.
Συμβουλή χρήσης: Ζυμώστε τη ζύμη ώστε να γίνει εύπλαστη, στη συνέχεια καλούπτε και αποκαλύψτε αμέσως. Η πλαστική σοκολάτα σκληραίνει μετά από 24 ώρες. Προσοχή, η ζύμη σοκολάτας δεν αντέχει τη θερμότητα, η οποία την λιώνει και την κάνει να γυαλίζει.
Συσκευασία: Βάζο 500γρ ζύμης σοκολάτας για μοντελοποίηση Ιβουάρ.
Αναφορά: D30.2
Διαστάσεις: 500 Γρ
ΒάροςΤιμή: 0.5...