Γερμανία, Taunusstein
...Κατεψυγμένα κομμάτια χοιρινού και σκελετός Χοιρινό φιλέτο Χοιρινός ώμος Χοιρινό κοιλιά (με δέρμα) Χοιρινό παϊδάκι Χοιρινά πόδια...
Χαρτοφυλάκιο (173)
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Dubai
Ισπανία, Murcia
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο. Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
Χαρτοφυλάκιο (178)
Γερμανία, Wippingen
...Χοιρινά εντόσθια με βλεννογόνο. Συσκευασία 15 στομάχια ανά δέσμη, +/-10 κιλά πολυμπλόκ...
Χαρτοφυλάκιο (120)
...Προσφέρουμε όλα τα κατεψυγμένα χοιρινά, χοιρινές σπλαχνικές και χοιρινά γουρουνάκια, κομμάτια χοιρινού, επεξεργασμένα προϊόντα χοιρινού κρέατος και χοιρινά εντόσθια από την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική και αναλαμβάνουμε την εισαγωγή και εξαγωγή. Κατεψυγμένος χοιρινός λαιμός Κατεψυγμένος χοιρινός φιλέτος Κατεψυγμένος χοιρινός ώμος Κατεψυγμένο χοιρινό πόδι Κατεψυγμένη χοιρινή κοιλιά Κατεψυγμένο...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ισπανία, Lugo
... (γαλλικό λαιμό, μπέικον, εντόσθια...), κιμάς, ψυκτική αποθήκη, υποπροϊόντα και παραπροϊόντα. Τα προϊόντα παράγονται χρησιμοποιώντας ντόπια πρώτες ύλες και ακολουθώντας τις παραδοσιακές συνταγές παραγωγής που επιτρέπουν την προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η εμπορία υπό την προστασία της ονομασίας προέλευσης "γαλλικό λαιμό". Οι διαδικασίες λειτουργίας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001 (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) και ISO 22000 (ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ).
Πολωνία, Sułkowice
... αναγνώριση από τους πελάτες. Το καπνίσμα των προϊόντων σε παραδοσιακό καπνιστήριο με τη χρήση ξύλου, τους προσδίδει μοναδική γεύση και άρωμα. Ιδιαίτερα σας προτείνουμε τα καπνιστά, τα kabanosy, τα ξηρά λουκάνικα, τα λεπτά λουκάνικα, τις μπέικον και τα αλλαντικά από εντόσθια. Η σφαγή χοίρων και βοοειδών είναι το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Η προσφορά της σφαγής προσαρμόζεται στις ανάγκες μικρών και μεσαίων κρεοπωλείων. Προσφορά: μισά χοιρινά, κομμάτια χοιρινού κρέατος, αλλαντικά.