...Για να αποφευχθούν οι απώλειες παραγωγής, η PMC OUVRIE έχει εξετάσει τα προβλήματα των φορέων της αλυσίδας τροφίμων. Τα αντι-αφριστικά μας EROL και BIOSPUMEX ελέγχουν τον αφρό κατά τις παρακάτω διαδικασίες:
- επεξεργασία πατατών: τσιπς, τηγανητές πατάτες, νιφάδες και κόκκοι
- εξαγωγή αμύλου από σιτάρι, καλαμπόκι, πατάτα, μανιόκα ..
- εξαγωγή πρωτεϊνών από λούπινο, μπιζέλια, δημητριακά, ελαιούχους σπόρους.
Οι σειρές προϊόντων μας συμμορφώνονται με την κανονιστική ρύθμιση του HACCP.