... χειροποίητορούμι με πολυδιάστατο χαρακτήρα, ιδανικό για γευσιγνωσία και κατάλληλο για την ανάμειξη εκλεπτυσμένων ποτών.
Παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Πορτογαλία, το ρούμι Farol είναι το αποτέλεσμα των φυσικών διαδικασιών ζύμωσης και απόσταξης του πιεσμένου χυμού ζαχαροκάλαμου, του οποίου το αρωματικό προφίλ είναι εγγυημένο.
...
Χειροποίητη προετοιμασία στη Γαλλία από γυναίκες και άνδρες που είναι παθιασμένοι
και με φυσικά και ποιοτικά συστατικά
Χρήση: Οι προετοιμασίες μας για "rhum arrangé" έχουν σχεδιαστεί για να αναμειγνύονται με λευκό ρούμι 40 βαθμών. Απλά ρίξτε λευκό ρούμι στη μπουκάλα, ανακατέψτε καλά ώστε τα συστατικά να συνδυαστούν αρμονικά, και στη συνέχεια αφήστε να μαριναριστεί για 15 ημέρες για να αποκτήσετε ένα αυθεντικό και χειροποίητο "rhum arrangé", με τον τρόπο των "Délices Métisses".
Καθαρό βάρος: 560
Όγκος: 1L...
...Μέλι από την περιοχή Κεντρικής Γαλλίας 50%, αλεύρι σίτου και σίκαλης από τη Σολόν (γλουτένη), νερό, αυγά, βούτυρο, σταφίδες 5%, σκόνη ψησίματος (διττανθρακικό νάτριο), αλάτι Γκεράντ, μπαχαρικά (αστρογλυκάνισο, κάρδαμο, κανέλα, γαρίφαλο), ρούμι 0.2%.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς.
Να διατηρείται σε ξηρό μέρος, μακριά από τη θερμότητα.
Ενέργεια 1307 KJ / 313 Kcal...
... κάνναβης υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα για την περιεκτικότητά τους σε CBD και την καθαρότητά τους. Η διαδικασία έγχυσης επιτρέπει την απελευθέρωση των ενεργών συστατικών του CBD στο ρούμι, δημιουργώντας ένα ποτό που είναι ταυτόχρονα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό.
Το τζίντζερ προστίθεται για να προσφέρει μια πιπεράτη και πικάντικη γεύση στο ποτό. Αυτό το μπαχαρικό είναι επίσης γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και πεπτικές του ιδιότητες, καθιστώντας το ιδανικό συνδυασμό με το CBD.
...Για να τελειώσετε με Μπύρες Χειροποίητες, Σπιτική Μπύρα, Μπύρα Διπλής Ζύμωσης, Μπύρα Μη Φιλτραρισμένη, Μπύρα Χωρίς Προσθήκη Αερίου, Ισπανικές Χειροποίητες Μπύρες. Ή μερικά Ορούχους ή Σπιτικό Ρούμι, όπως κρέμα ορούχου, ορούχος με βότανα, λικέρ με βότανα, ορούχος με μέλι, λικέρ με μέλι, ρούμι μέλι.
...Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αυστηρά χειροποίητο που έχει επινοήσει και καταχωρίσει στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών της Chieti το γλυκό "Torta del Lupo ...di Pretoro", με βάση τη μαύρη σοκολάτα, το κόκκινο κρασί Montepulciano d'Abruzzo, τη σοκολάτα gianduia και το ρούμι. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος είναι 5 μήνες, η συντήρηση σε θερμοκρασία δωματίου μέγιστο 25°. Το γλυκό είναι συσκευασμένο σε μια...