... γεύμα ή με φίλους.
Τα συστατικά και τα υλικά που αναφέρονται παρακάτω αντιστοιχούν σε ολόκληρη τη συλλογή μας από σοκολατάκια. Ανάλογα με την επιλογή που περιέχεται στο κουτί, τα συστατικά μπορεί να διαφέρουν.
Δεδομένου ότι η παραγωγή των προϊόντων μας είναι χειροποίητη, το βάρος των σοκολατών μπορεί να διαφέρει. Ωστόσο, προσπαθούμε ώστε το αναφερόμενο βάρος να είναι το ελάχιστο και το πραγματικό...
...Κατασκευή 100% χειροποίητη
Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ μας, φτιαγμένη από καθαρό βούτυρο κακάο, προσφέρεται σε περισσότερες από 100 λιχουδιές. Οι συνταγές και οι τεχνικές παραμένουν παραδοσιακές.
Το CALISSON είναι η γιορτή της αμυγδαλιάς της Προβηγκίας. Η λεπτότητά του το καθιστά μία από τις πιο περιζήτητες γλυκίσματα της Προβηγκίας. Ανακαλύψτε τα calissons μας, τα mini, τα παραδοσιακά, με μύρτιλο, με génépi…
Το NOUGAT...
... σχολής, με πορτοκάλι ή ακόμα και με κεράσι, είναι μια εκτενής επιλογή που περιμένει τους γλυκατζήδες στη Σοκολατοποιία της Μασσαλίας. Το μυστικό μου; Είναι μια παραγωγή επί τόπου, εντελώς χειροποίητη, με παραδοσιακές μεθόδους, αποκτηθείσες σε δεκαπέντε χρόνια στη Σοκολατοποιία του Παναγιού, που έχει κλείσει από το 2013. Μοναδική διεύθυνση στη Μασσαλία, κοντά στο Παλιό Λιμάνι, στη διεύθυνση 35 rue vacon 13001 Marseille Τηλ.: 04.91.11.96.24...
Χειροποίητη παραγωγή καραμελών, εκλεκτών σοκολατών, ξηρών καρπών και αμυγδάλων καλυμμένων με σοκολάτα υψηλής ποιότητας. Γκάμα γλυκισμάτων και σοκολατένιων ειδών, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων ΧΡΥΣΩΝ ΣΤΑΦΙΔΩΝ που έχουν μαριναριστεί σε σπουδαία κρασιά όπως το Sauternes, Jurançon… Από το 1945, όταν ιδρύθηκε η σοκολατοποιία από τον Guy Verdier, η 3η γενιά επιδιώκει να προάγει τον ευγενή χαρακτήρα...