...Παραδοσιακά, η φόρμα του παντεσπάνι γίνεται στο χέρι, χρησιμοποιώντας τρία φύλλα χαρτιού, κάτι που μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία. Με τη Φόρμαγια Πάντεσπάνι μας, η εργασία απλοποιείται. Η φόρμα είναι ήδη έτοιμη προς χρήση, αρκεί να προσθέσετε τη ζύμη και να την τοποθετήσετε στον φούρνο. Αυτή η φόρμα είναι μια εξαιρετική λύση για παραγωγές μεγάλης κλίμακας.
Πλεονεκτήματα...
...Παντεσπάνι με δαμάσκηνα 250g,
Μέλι από την περιοχή Κεντρικής Γαλλίας 50%, αλεύρι σίτου και σίκαλης από τη Σολόν (γλουτένη), νερό, αυγά, βούτυρο, δαμάσκηνα 5%, σκόνη ψησίματος (διττανθρακικό νάτριο), αλάτι Γκεράντ, μπαχαρικά (αστρογλυκάνισο, κάρδαμο, κανέλα, γαρίφαλο), αρμανιάκ 0.2%.
Βρείτε όλες τις ιδέες μας για συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με παντεσπάνι στο blog μας!
Παρασκευάζεται σε...