Βέλγιο, Woluwe-Saint-Pierre
...Καλώς ήρθατε στην S.M Services, τον προτιμώμενο συνεργάτη σας ως εμπόρος χονδρικής σε Φρούτα & Λαχανικά. Η εκτενής επιλογή μας περιλαμβάνει μια ποικιλία από φρέσκα βότανα, ζουμερά φρούτα, τραγανά λαχανικά και πατάτες υψηλής ποιότητας. Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε στους πελάτες μας φρένα προϊόντα, προσεκτικά επιλεγμένα για να διασφαλίσουμε εξαιρετική ποιότητα. Είτε είστε ένας παθιασμένος σεφ, ένας λιανοπωλητής ή ένας επαγγελματίας της εστίασης, η δέσμευσή μας για φρεσκάδα και ποικιλία μας καθιστά την ιδανική επιλογή για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας σε Φρούτα & Λαχανικά.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Γαλλία, Perpignan
...Έχουμε επίσης λαχανικά για ρατατούι, όπως κολοκυθάκια, μελιτζάνες και πιπεριές.
Χαρτοφυλάκιο (21)
Ολλανδία, Tilburg
...Η HandelFresh έχει έναν σαφή στόχο: να καταστήσει τα καλύτερα μαροκινά φρούτα και λαχανικά προσβάσιμα σε όλους. Δεν εστιάζουμε μόνο στην ποιότητα, αλλά προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε την καλύτερη προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, το μότο μας είναι "Μια παγκόσμια εταιρεία με προσωπική πινελιά". Με την προμήθεια μόνο από παραγωγούς με αποδεδειγμένο ιστορικό και σταθερότητα, μπορούμε να...
Χαρτοφυλάκιο (15)
Ρουμανία, Gornet-Cricov
...Η SC Biocrisveg είναι αφιερωμένη στην παροχή των πιο φρέσκων και υψηλής ποιότητας φρούτων και λαχανικών. Από τοπικές φάρμες μέχρι το τραπέζι σας, η γκάμα μας περιλαμβάνει ντομάτες, πιπεριές, κλημεντίνες και άλλα, όλα καλλιεργημένα σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. Ζήστε τη γεύση της φρεσκάδας μαζί μας!
Χαρτοφυλάκιο (15)
Γαλλία, Martigues
Η TIMGAD STORE είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην εισαγωγή τροφίμων. Εισάγουμε φρέσκα φρούτα, φρέσκα λαχανικά και αλγερινές χουρμάδες για τις οποίες διαθέτουμε πιστοποιητικό προέλευσης και ποιότητας. Οι χουρμάδες μας έχουν παραχθεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και προέρχονται από την Αλγερία, μια χώρα γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα των χουρμάδων της. Εμπορευόμ...
Χαρτοφυλάκιο (22)
Τουρκία, Antalya
...Γκρέιπφρουτ Βάρος: 250-400 γρ. Συσκευασία: Πλαστικό, χαρτόνι Ελάχιστη εξαγωγή: 20 τόνοι...
Χαρτοφυλάκιο (39)
Τουρκία, Antalya
Καλώς ήρθατε στη Meliorafresh, την καλύτερη μάρκα φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Αναπτυσσόμαστε εδώ και πάνω από 30 χρόνια για να καλύψουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Η πρόσφατη επέκτασή μας στην Ανατολική Ευρώπη προκύπτει από τη δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε τις παγκόσμιες αγορές και να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα σε εκλεκτούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Επενδύο...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Γαλλία, Outreau
...IQF (Ατομικά Γρήγορα Κατεψυγμένα) είναι μια διαδικασία κατάψυξης που επιτρέπει την ατομική κατάψυξη τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι διατηρούν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συνήθως για φρούτα, λαχανικά και θαλασσινά, διευκολύνοντας την αποθήκευση και τη χρήση τους σε διάφορα πιάτα.
Χαρτοφυλάκιο (172)
Ολλανδία, Rotterdam
...Μια ολοκληρωμένη προμήθεια φρέσκων φρούτων και λαχανικών, που προέρχονται με βιώσιμο τρόπο.
Χαρτοφυλάκιο (15)
Ολλανδία, Vlaardingen Nl
...Ποιότητα φρέσκων παθιασμένων φρούτων, προερχόμενα από τους καλύτερους παραγωγούς, εξασφαλίζοντας μια εξωτική και γευστική εμπειρία.
Χαρτοφυλάκιο (18)
Πολωνία, Paniowice
Η Green Bean είναι μια χονδρική επιχείρηση που εδρεύει κοντά στη Βρότσλαβ. Η χονδρική επιχείρηση δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων λαχανικών και φρούτων, ενώ είναι επίσης παρούσα στον τομέα των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, των αποξηραμένων φρούτων, των συμβατικών και βιολογικών προϊόντων, των μανιταριών, των βρώσιμων ριζών και κονδύλων - Import-Export. Παρέχουμε λαχανικά και φρούτα, ...
Χαρτοφυλάκιο (32)
Γαλλία, Paris
...Τα προϊόντα μας φέρουν περήφανα την πιστοποίηση EcoCert, διασφαλίζοντας την ποιότητά τους και τη δέσμευσή τους σε αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Είναι η διασφάλιση μιας υπεύθυνης επιλογής για εσάς και τον πλανήτη μας.
Αντίστοιχα προϊόντα
Πράσινα φασόλια
Πράσινα φασόλια
Άλλα προϊόντα
Καφές
Καφές
Χαρτοφυλάκιο (24)
Ιταλία, Bergamo
...Για να παρέχουμε πάντα φρέσκα και γνήσια προϊόντα, έχουμε επιλέξει τοπικούς παραγωγούς που μοιράζονται μαζί μας μια βιώσιμη οπτική, καλλιεργώντας εποχιακά προϊόντα με τον πιο φυσικό τρόπο και σεβόμενοι το περιβάλλον. Όποτε χρειαστεί, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημά σας, τόσο σε όρους ποικιλίας όσο και ποσότητας.
Χαρτοφυλάκιο (56)
...Εξαγωγή-Εισαγωγή Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Γαλλία, Lyon
...Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι περιζήτητα για την θερμιδική και ενεργειακή τους συμβολή. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι υγεία.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Rungis Cedex
... επαγγελματιών του τομέα της εστίασης, η αυστηρότητά του φροντίζει και συμβάλλει στο επίπεδο αριστείας των πιο σπουδαίων τραπεζιών. Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πάνω από 10.000 αναφορές αυστηρά επιλεγμένες, με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των υπερφρέσκων προϊόντων (κρέατα, πουλερικά, BOF, φρούτα και λαχανικά) και της εκλεκτής τροφής. Για την ανάδειξη της γαστρονομικής και χειροτεχνικής κληρονομιάς της Γαλλίας, το Le Delas έχει αναγνωριστεί ως Ποιοτικός Παραγωγός-Χειροτέχνης από το Collège Culinaire de France.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Longjumeau
...Η κύρια δραστηριότητά μας: η εξαγωγή προϊόντων από την Αφρική. Ειδικοί στις πρώτες ύλες της Αφρικής, προσφέρουμε την εμπορία τροφίμων, προϊόντων που σχετίζονται με την κοσμετολογία, καθώς και πετρών και βράχων ως χονδρέμποροι.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Almeria
...Παρέχουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας απευθείας στους πελάτες μας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα φρέσκων προϊόντων, τόσο βιολογικών όσο και συμβατικών, διασφαλίζοντας πάντα φρέσκα εποχιακά προϊόντα. Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά υψηλής ποιότητας, προσαρμόζοντας τις ανάγκες των χονδρεμπόρων και των διανομέων που αναζητούν αξιόπιστους προμηθευτές γεωργικών προϊόντων.
Χαρτοφυλάκιο (15)
Ολλανδία, Bv Nijkerk
...Φρέσκες χειροποίητες ντομάτες 1 κιλού από την αγορά, εξασφαλίζοντας ποιότητα και πλούσια γεύση. Ξεπλύνετε πριν τη χρήση. Ζουμερές, σαρκώδεις και γεμάτες βιταμίνες A και C, οι ντομάτες μπορεί να είναι το πιο υγιεινό φρούτο που υπάρχει. Ναι, φρούτο – συγκεκριμένα, μούρο. Είναι μια σημαντική πηγή λυκοπενίου (ενός ισχυρού αντιοξειδωτικού) καθώς και καλίου, σιδήρου και ασβεστίου.
Χαρτοφυλάκιο (111)
...φρέσκα φρούτα και λαχανικά...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Pleucadeuc
... εφαρμογή • Έτοιμο προς χρήση προϊόν • Βελτίωση της παραγωγικότητάς σας και των αποδόσεών σας • Καλύτερος έλεγχος του κόστους παραγωγής σας • Ενισχυμένη βακτηριολογική ασφάλεια ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ • Σε φρέσκο : 16 ημέρες έως 21 ημέρες στους 0+4°C • Σε κατεψυγμένο : 18 μήνες στους -18° ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ Ή ΠΕΠΙΤΕΣ • Végédécor : Πράσινη πιπεριά, Κόκκινη πιπεριά, Κίτρινη πιπεριά, Κρεμμύδι, Ντομάτα • Primdécor : Δαμάσκηνο, Βερίκοκο, Ανανάς, Σύκο • Pulpedécor : Λαχανικά, κόκκινα φρούτα, κίτρινα, εξωτικά, μαγειρεμένα...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ισπανία, Cieza
Ισπανία, Valencia
...Στην Cinatur είμαστε ειδικοί στην παραγωγή λαχανικών και την επακόλουθη διανομή τους στην Ευρώπη.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Τουρκία, Istanbul
Πολωνία, Legionowo
Ιταλία, Ozzano Dell'emilia
Η Lo Casto δραστηριοποιείται από την Μπολόνια, Ιταλία και εμπορεύεται στην Διεθνή Αγορά Φρούτων και Λαχανικών. Εισάγει και εξάγει φρέσκα φρούτα και λαχανικά εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Η εταιρεία Lo Casto S.r.l. ιδρύθηκε το 2006. Αυτή η επιχείρηση διαθέτει σημαντική εμπειρία στο Διεθνές Εμπόριο και το Εμπόριο Φρούτων και Λαχανικών, κυρίως στην Ευρώπη, χτίζοντας αποδοτικές, διαφανείς και συνεργατικ...
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ισπανία, Toledo
Αγαπητέ δυνητικέ συνεργάτη, Ελπίζω αυτή η αλληλογραφία να σας βρίσκει καλά. Είμαι ο Χουάν Αλαρκόν, εμπορικός αντιπρόσωπος και εξαγωγέας φρούτων, λαχανικών και εσπεριδοειδών από την Ισπανία. Ως εμπορικός αντιπρόσωπος που εκπροσωπεί ένα κονσόρτιο εξαγωγικών εταιρειών, επεκτείνω αυτή τη δήλωση για να εκφράσω το μεγάλο μας ενδιαφέρον να εξερευνήσουμε πιθανές συνεργασίες με οντότητες και δυνητικούς αγ...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης