Γαλλία, Saint Mard De Réno
...Ο λεντίλλος είναι πιο λεπτός από τη φακή, πιο εύπεπτος και διατηρεί τη μορφή του κατά το μαγείρεμα. Πλούσιος σε πρωτεΐνες (μέσος όρος 24%), ίνες, πηγή αντιοξειδωτικών, φολικό οξύ, σίδηρο, ψευδάργυρο… Τον καλλιεργούμε σε συνδυασμό με το σιτάρι και τις φεβερές σε Βιολογική Γεωργία.
Χαρτοφυλάκιο (15)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play