... επίσης πολύ καλά με πουλερικά, μοσχάρι και ψάρι. Έχει μια φρέσκια-ξινή γεύση που προσθέτει βάθος σε πικάντικα ή γλυκά πιάτα. Με την ξήρανση και την άλεση των στελεχών του φυτού προκύπτει μια μαλακή, πράσινη σκόνη. Η αλεσμένη σκόνη λεμονόχορτου είναι πιο συμπυκνωμένη και έχει πιο έντονη γεύση από το φρέσκο λεμονόχορτο, οπότε να είστε προσεκτικοί με την ποσότητα της σκόνης και προσθέστε την προσεκτικά στο πιάτο σας. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τσάι από λεμονόχορτο. Στην Κουρασάο, αυτό το τσάι πίνεται εδώ και δεκαετίες. Επιπλέον, αναζωογονεί απίστευτα την αναπνοή!
...Ο πιστοποιημένος MSC τόνος είναι ένα εξαιρετικό ψάρι για όσους αναζητούν μια βιώσιμη και νόστιμη επιλογή θαλασσινών. Αυτό το ψάρι αλιεύεται υπεύθυνα, διασφαλίζοντας τη διατήρηση των αποθεμάτων τόνου για τις μελλοντικές γενιές. Η ετικέτα MSC είναι εγγύηση ποιότητας και περιβαλλοντικής ευθύνης, διασφαλίζοντας ότι ο τόνος αλιεύεται με ηθικό τρόπο.
Με τη σφιχτή και νόστιμη σάρκα του, ο τόνος είναι...
...Θα λατρέψετε τα κοκτέιλ σας που φτιάχνονται με φρούτο του πάθους!
Το φρούτο του πάθους, γνωστό και ως γκρανταγίλ, είναι ένα μικρό τροπικό μούρο, μεγέθους όσο ένα αυγό. Η αρωματική του σάρκα περιέχει πολλές μικρές μαύρες σπόρους που αποτελούν πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών. Απολαύστε το σε σαλάτα με παπάγια, μάνγκο και ανανά. Συνδυάζεται επίσης με μαρέγκα σε ένα γνωστό επιδόρπιο, την παβλόβα. Σε αλμυρή εκδοχή, συνοδεύει ιδανικά ένα ψητό ψάρι.