• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγες-εξαγωγες - δομικα και δημοσια εργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγες-εξαγωγες - δομικα και δημοσια εργα

ΤουρκίαΣμύρνη και περιοχή Αιγαίου
  1. ATERTRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ATERTRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, εισαγωγη, εξαγωγη, συμβουλος σχετικα με τη βιομηχανικη ιδιοκτησια, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. SPV MARBLE

    Τουρκία

    Η εταιρεία SPV MARBLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εβαποριτης. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. POMZA EKSPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία POMZA EKSPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά οικοδομών, Χαλαζίας και χαλαζίτης, και ελαφροπετρα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  4. STONETR NATURAL STONE IMPORT BASALT, ANDESITE

    Τουρκία

    Η εταιρεία STONETR NATURAL STONE IMPORT BASALT, ANDESITE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  5. KUCUKOGLU MAKINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία KUCUKOGLU MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για την παραγωγη προϊοντων κατασκευασμενων απο οπλισμενο σκυροδεμα και σκυροδεμα, και δονούμενα μοτέρ. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ANIL MADENCILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία ANIL MADENCILIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη πλατειων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. BOYA MARKETING

    Τουρκία

    Η εταιρεία BOYA MARKETING, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα για ψευδοροφες, και βαφη. Έχει έδρα σε AYDIN, Τουρκία.

  3. CINAR MARBLE

    Τουρκία

    Η εταιρεία CINAR MARBLE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Balçova( 0,00 Tl), Τουρκία.