... αποκτήσετε μια ομαλή ζύμη. Ζεστάνετε ένα τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο. Με μια μικρή κουτάλα, ρίξτε τη ζύμη στο τηγάνι ώστε να σχηματίσετε κύκλους διαμέτρου περίπου 10 εκ. Αφήστε να ψηθεί η πρώτη πλευρά μέχρι να εμφανιστούν μικρές φυσαλίδες στην επιφάνεια του pancake. Γυρίστε και αφήστε να ψηθεί μέχρι η δεύτερη πλευρά να ροδίσει καλά. Προσθέστε τα pancakes σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας: μέλι, σιρόπι σφενδάμου, αλείμματα..
Η Maison Manon γεννήθηκε από τη συνάντηση του René MANON, μελισσοκόμου, και του Louis BELLON, ζαχαροπλάστη. Έτσι, εδώ και πάνω από έναν αιώνα, μεταμορφώνονται προς τέρψη όλων των γλυκατζήδων, τα θαύματα που παράγει η γη μας.
Η Ζαχαροπλαστική-Σοκολατοποιία MANON βρίσκεται στο Peyruis, στις Άλπεις-Υψηλή Προβηγκία (04), στην καρδιά της κοιλάδας Durance, ανάμεσα στην Προβηγκία και τις Άλπεις.
Κατασκευ...