... τον φλοιό σημύδας, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Διακόπτει την πτώση του pH στην στοματική κοιλότητα, μειώνοντας την οξύτητα που είναι επιβλαβής για τα δόντια μας. Επίσης, δυσκολεύει τη ζωή των βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα και μειώνει τον σχηματισμό πλάκας!
Λάδι κακάο: χρησιμοποιείται για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες.
Λευκή άργιλος: είναι ήπιο απολεπιστικό. Είναι πυκνωτικό για τις οδοντόκρεμες, απολυμαίνει και εξουδετερώνει την οξύτητα.
Πράσινη άργιλος: φροντίζει τα ευαίσθητα ούλα.
Βάρος: 40g...