Γαλλία, Sault
...Ο σπόρος του μικρού σιταριού είναι τρυφερός. Μαγειρεύεται όπως το ρύζι και συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, λαχανικά ή κρέατα. Διακρίνεται για την πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη. Η αλεύρι από μικρό σιτάρι χρησιμοποιείται στη σύνθεση ψωμιών, γλυκών ή ζυμαρικών.
Αντίστοιχα προϊόντα
Σιτάρι
Σιτάρι
Άλλα προϊόντα
Αλεύρι
Αλεύρι
Γαλλία, Saint Mard De Réno
...Ο μικρός σιτάρι είναι ένας πολύ παλιός σπόρος που ονομάζεται επίσης ενγκρέιν. Η σφιχτή, λειωμένη και πολύ γευστική υφή του ξυπνά τις γεύσεις μας! Φτωχός σε γλουτένη. Πολύ εύπεπτος. Μαγείρεμα 45 λεπτά σε 2 έως 3 φορές τον όγκο του σε νερό. Συνιστάται να ενυδατώσετε τους σπόρους την προηγούμενη μέρα σε ένα μπολ με νερό καλυμμένο, η μαγειρική θα είναι λιγότερο χρονοβόρα και η γεύση θα είναι πιο έντονη.
Χαρτοφυλάκιο (15)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play