Μαître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin κατασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί artisanales d'Ile-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Chocolats Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο ...
...Στρωτός επιδόρπιο φτιαγμένο από σοκολατένιαφύλλα, γεμιστό με ψιλοκομμένα φιστίκια και γλυκανμένο με σιρόπι
SKU: 600902
we: 1 lbs / 460 gr
st: 5 Ημέρες...
...μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορές σοκολάτας σε διάφορα χρώματα.
Το φύλλο μεταφοράς σοκολάτας είναι απλό στη χρήση. Τοποθετήστε το φύλλο σας σε μια αντικολλητική πλάκα, στη συνέχεια ρίξτε τη σοκολάτα πάνω στο φύλλο μεταφοράς σε πάχος 2-3mm. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει και να σφίξει, οι διακοσμήσεις θα εκτυπωθούν τότε. Αφαιρέστε προσεκτικά το φύλλο από τη σοκολάτα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα κάλυψης.
Αναφορά: IMP1094
Διαστάσεις: 10 Φύλλα 360x250 Mm...
...Το λάδι σουσαμιού που παράγεται με την πρώτη ψυχρή πίεση είναι ένα διαιτητικό και καλλυντικό λάδι.
Αυτό το λάδι με τις απαλές μενθολικές γεύσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγείρεμα και σε ντρέσινγκ.
Θα συνοδεύσει το ταμπούλε, τα ωμά λαχανικά, τη σαλάτα (φύλλα βελανιδιάς, σκαρόλα…). Είναι επίσης ιδανικό για τα γλυκά σας, όπως η σοκολατένια τούρτα.
Βάρος: 0,858 κιλά...