...Ο ξίδι μήλου της La Flaguerie είναι το αποτέλεσμα της οξικής μετατροπής οργανικού μήλου σε ξίδι. Αυτό το φυσικό ξίδι ωριμάζει για αρκετούς μήνες σε βαρέλι από δρυ πριν εμφιαλωθεί χωρίς φιλτράρισμα. Μια μητέρα ξιδιού μπορεί να σχηματιστεί στον πάτο του μπουκαλιού.
Ο ξίδι μήλου της La Flaguerie είναι καρυκευμένο με σκαλόν.
Ακαθάριστο βάρος: 490g
Βάρος της συσκευασίας των 6: 6kg
Οξύτητα: >5°
Υπολειμματική αλκοόλη: <0.5°...
Από το 1873, η Alélor είναι κατασκευαστής μουστάρδων, ραπανάκι και καρυκευμάτων. Η οικογενειακή επιχείρηση με 20 υπαλλήλους, η Alélor είναι το τελευταίο εργοστάσιο μουστάρδας στην Αλσατία και το μοναδικό εργοστάσιο επεξεργασίας ριζών ραπανάκι στη Γαλλία. Η Alélor συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Γεωργίας για να υποστηρίξει τον τοπικό αγροτικό τομέα και να διατηρήσει την καλλιέργεια σπόρων μουστάρδα...
Ειδικός στη γκάμα Σκόρδο, Κρεμμύδι, Σκαλόνι και Εσκαλιόν για την αγορά φρέσκων προϊόντων εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η ομάδα μας αποτελείται από 45 μόνιμους υπαλλήλους και 70 παραγωγούς-μέλη.
Οι παραγωγοί μας καλλιεργούν μια έκταση 750 εκταρίων που είναι κατανεμημένη σε δύο περιοχές παραγωγής που περιλαμβάνουν τις περιοχές Île-de-France, Champagne Ardennes, Centre-Val de Loire και Bourgogne-Franc...