... σιροπιού αγαύης ελαφρού τύπου
Τα σιρόπιααγαύης χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο ζάχαρης, ως υποκατάστατο μελιού (από χορτοφάγους) και σε διάφορες μπάρες δημητριακών ως συνδετικό υλικό. Το ανοιχτόχρωμο σιρόπι αγαύης έχει ήπια και σχεδόν ουδέτερη γεύση και γι' αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε πιάτα και ποτά με λεπτή γεύση.
Υγιεινές ιδιότητες του σιροπιού αγαύης
Το σιρόπι αγαύης είναι πλούσιο σε...
...Για την παραγωγή σιροπιού αγαύης χρησιμοποιείται αποκλειστικά η καρδιά του φυτού αγαύης.
Μετά τη συγκομιδή, ο καρπός πλένεται, θρυμματίζεται και ο γλυκός χυμός πιέζεται.
Οι φυτικές ίνες και οι θολές ουσίες φιλτράρονται. Η ήπια συμπύκνωση του χυμού αρχίζει,
μέχρι ο χυμός να αποκτήσει την επιθυμητή ιξώδη σύσταση.
Το σιρόπι αγαύης είναι ιδανικό για γλυκαντική χρήση σε φαγητά, χυμούς και αναψυκτικά.
Γεύση: καραμελένια ή ελαφρώς μαλτώδης
Άρωμα: καραμελένιο, μαλτώδες
Χρώμα: κεχριμπαρένιο...