...Η σιμιγδάλιαπό σπέλτ είναι σιμιγδάλι σπέλτ, που κυμαίνεται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 400 γρ...
...Ο μικρός σιτάρι, επίσης γνωστός ως «ενγκρέιν», είναι γνωστός για την χαμηλή περιεκτικότητά του σε γλουτένη. Περιέχει περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες από την πλειονότητα των άλλων δημητριακών. Χάρη στα 8 απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό και στους αργούς υδατάνθρακες, ο μικρός σιτάρι είναι μια πραγματική πηγή ενέργειας.
Το ενγκρέιν, η ιδανική εναλλακτική του σιταριού!
Χρήση: ως υποκατάστατο της αλεύρι σίτου για τα γλυκά σας, κρέπες, ζύμες για τάρτες, ή για τις ζύμες ψωμιού σας αναμειγνύοντας εδώ με αλεύρι σίτου για να διευκολύνετε την άνοδο.