...Μια καινοτόμος συνδυασμός σαλιγκαριών και μιας κλασικής μεσογειακής σάλτσας με βασιλικό. Απλά ανακατέψτε τη σάλτσαμε οποιοδήποτε είδος ζυμαρικών, ρυζιού ή κινόας. Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε μια σαλάτα κουσκούς ή να την απλώσετε σε ένα σάντουιτς.
Έτοιμη σάλτσα, απλά ζεστάνετε και απολαύστε!
...Είμαστε χαρούμενοι να σας προσφέρουμε ένα παραδοσιακό γαλλικό πιάτο - Escargot. Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα σαλιγκάρια για αυτό, στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε σε νερό με μπαχαρικά και τα συμπληρώνουμε με διάφορες σάλτσες.
Διαθέσιμες σάλτσες: Σαλιγκάρια Μπουργκινιόν, Σάλτσα Ντόρμπλου, Σάλτσα Καρύδι, Σάλτσα Λάιμ-Τσίλι, Σάλτσα Ιταλικών Ντομάτας, Σάλτσα Μουστάρδας, Σάλτσα Μανιταριών, Σάλτσα...
... σαλιγκαριού με περίοδο εκπνοής 24 μηνών, θερμοκρασία -18 C - Κονσερβοποιημένα σαλιγκάρια σε φυσικό ζωμό - Κονσέρβες σε σάλτσα. Τα σαλιγκάρια μας αναπαράγονται και εκκολάπτονται σε ειδικά δωμάτια - θαλάμους, όπου η υγιεινή, η θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχονται αυστηρά. Τα σαλιγκάρια καλλιεργούνται σε μια οικολογική περιοχή, δεν υπάρχει κοντινή βιομηχανία, κινούνται και τροφοδοτούνται ελεύθερα με...
Η Romanzini είναι ο γαλλικός ειδικός στην προετοιμασία σαλιγκαριών σε κονσέρβα, κελύφη και γεμιστά σαλιγκάρια... Το σαλιγκάρι είναι οικογενειακή υπόθεση. Η Romanzini είναι πιστή στους γαστερόποδες από το 1921: σαλιγκάρια φυσικά, σαλιγκάρια σε σάλτσα, μαγειρεμένα πιάτα μεσαλιγκάρια, τάρτες μεσαλιγκάρια, βούτυρο με μαϊντανό, μύδια, βάτραχοι, σαλιγκάρια φυσικά, συνταγές σαλιγκαριών σε κονσέρβα...