...Κατεψυγμένο κρέας – βρασμένο
Διαθέσιμες συσκευασίες:
0.500 kg συσκευασία
1.05 kg συσκευασία (7 x 150 g)
Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Τα σαλιγκάρια βράζονται μία φορά για 5-7 λεπτά. Αφαιρούνται από τα κέλυφος, καθαρίζονται και πλένονται. Στη συνέχεια, βράζονται για δεύτερη φορά για 20 λεπτά. Πλένονται, συσκευάζονται και καταψύχονται ξανά. Αυτό το προϊόν είναι έτοιμο για άμεση κατανάλωση ή μπορεί να υποβληθεί σε επακόλουθη θερμική επεξεργασία κατόπιν αιτήματος του πελάτη (τηγάνισμα, ψήσιμο, μαγείρεμα κ.λπ.)
Αποθήκευση: – 18 ° C...