Αρχικά, η δραστηριότητα ήταν εποχιακή, σε συνδυασμό με τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων, και με μια κυρίως τοπική αγορά. Χρησιμοποιούνταν φρέσκα και πρώτης ποιότητας κρέατα, παρασκευάζοντας το σαλάμι με τεράστια γνώση και προσοχή, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μπαχαρικά, τα καλύτερα έντερα και αποξηραίνοντάς το με τη μέγιστη φροντίδα, ώστε η γεύση, τα αρώματα και η γνησιότητα του να διασφ...
... καταναλωτή, και γι' αυτό έχουμε αναπτύξει γραμμές φυσικών προϊόντων που παράγονται χειροποίητα. Το σαλουμινάριο παράγει προσούτο, φρέσκια σάλτσα extra, αποξηραμένη σάλτσα, Λουγανέγκα, σαλάμι ζία φερραρέζε, σαλάμι του Γουέλφου για ψήσιμο, σαλάμι του χωρικού και χοντρό ντοπιο, σαλάμι τύπου Μιλάνο, Ουγγαρία, Φελίνο, Φερραρέζε, Νάπολη, Φαμπριάνο, παλαιωμένο γκουαντσιάλε, κοππά ντε τεστά, τσιτσιόλι, κοτεχίνο και ζαμπόνε, μποντιόλα, καπέλλι του ιερέα και άλλες ειδικότητες για λιανική πώληση, GDO και εστίαση.
... μορφή τούβλου Γενικά αλλαντικά: σπέκ, μορταδέλα, μπρεζάολα από το μηρό, σαλάμιΜιλάνο, γλυκό και πικάντικο σαλάμι Νάπολης, πικάντικη σπιανάτα ρομάνα, παντσέτα Κρέμες τυριού: με μανιτάρια, με τρούφα, με βαλσάμικο ξύδι, με 4 τυριά, με Παρμεζάνα Ρετζιάνο Ενώ όσον αφορά τα ποτά, εμπορευόμαστε κρασιά από διάφορες ιταλικές περιοχές: Βένετο: Προσέκο και Αμαρόνε Εμίλια-Ρομάνια: Λαμπρούσκο, Σαντζιοβέζε και Πινιολέτο Μάρκε: Πασσερίνα...