... να καρυκευτεί με βότανα, μπαχαρικά ή μια απλή μαρινάδα για να ενισχύσει τις φυσικές της γεύσεις.
Ceviche και Sashimi: Η τρυφερή και λεπτή σάρκα της σαρδέλας την καθιστά εξαιρετική επιλογή για ceviche, ένα πιάτο όπου το ωμό ψάρι μαρινάρεται σε χυμούς εσπεριδοειδών. Απολαμβάνεται επίσης ως sashimi, κομμένη σε λεπτές φέτες και σερβιρισμένη με σάλτσα σόγιας, wasabi και τζίντζερ.
Καπνιστή ή κονσέρβα: Η...
Η Conserveira do Sul είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1954, στην πόλη Ολιάο. Η Conserveira do Sul ασχολείται με την παραγωγή κονσερβών και πατέ ψαριών. Παράγουμε κονσέρβες σαρδέλας, σκουμπριού, τόνου και καραβίδας σε φυτικό λάδι και σε διάφορες σάλτσες, όπως σάλτσα ντομάτας, σάλτσα τουρσί και λεμονιού. Η βιομηχανική εγκατάσταση της Conserveira do Sul εξασφαλίζει την κατάλληλη τεχνολογική και υγειονομική επεξεργασία των προϊόντων αλιείας, μετατρέποντάς τα σε κονσέρβες. Η επιχείρηση πληροί όλες τις απαιτήσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.