...Το λάδι εξάγεται από σπόρους ηλιάνθου με τη μέθοδο πίεσης.
Δεν προστίθενται χημικά ή συντηρητικά.
Η μέθοδος πίεσης διατηρεί τις βιταμίνες και τα μέταλλα
αμετάβλητα - A, D, υψηλή περιεκτικότητα σε τοκοφερόλη, ωμέγα-6, φωσφολιπίδια.
5 στάδια ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων:
στις στάδια αποδοχής, αποθήκευσης, επεξεργασίας πρώτων υλών, απελευθέρωσης και συσκευασίας τελικών προϊόντων.
Χρήση για έτοιμα γεύματα χωρίς θερμική επεξεργασία. Συνιστάται
Για καθημερινή χρήση.
βάρος: 0.25L
διάρκεια ζωής: 10 μήνες
συσκευασία: 9 τεμάχια / 2.25 KG / κουτί...