...Το σουφλέ με μέλι και φιστίκι μοιάζει με την πιο λεπτή κρέμα πραλίνας, τόσο δημοφιλή στην Ιταλία και τη Γαλλία. Η λεπτή και περιβάλλουσα τρυφερότητα του μελιού με κομμάτια ξηρών καρπών δημιουργεί ένα πολύ εκλεπτυσμένο και αυτοδύναμο επιδόρπιο. Ιδανικό επίσης ως συνοδευτικό για επιδόρπια και τυριά. Οι φιστίκια ονομάζονται επίσης «ξηροίκαρποί αδυνατίσματος» καθώς περιέχουν πολύ λιγότερες θερμίδες από τους άλλους ξηρούς καρπούς και είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες.