...Η γλυκιά πάπρικα, αλεσμένη, έχει λεπτή φρουτώδη και ήπια πικάντικη γεύση και συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή μπαχαρικά.
Η πάπρικα μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενναιόδωρα τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και για το τελικό καρύκευμα. Μόνο κατά το σοτάρισμα σε τηγάνι με λάδι χρειάζεται προσοχή. Σε αυτή την περίπτωση, η πάπρικα μπορεί να αναπτύξει πικρή γεύση λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.
Η γλυκιά πάπρικα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλά για πιάτα γκούλας, λουκάνικα πάπρικας, τσίλι κον κάρνε, πέρκελτ, σάλτσα ρομέσκο, στιφάδο και πικάντικες σάλτσες.
Περιεχόμενο: 250,00 γρ
Αριθμός άρθρου: 802106...
...Μία από τις πιο παραδοσιακές σάλτσες της ακτής της Ταραγόνα. Με θαλασσινή προέλευση, αυτή η παραδοσιακή σάλτσα παρασκευάζεται με μια πλούσια βάση από ντομάτα, σκόρδο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς που της προσδίδουν μια μοναδική και απαράμιλλη γεύση. Η σάλτσα Ρομέσκο είναι ιδανική για να συνοδεύει πιάτα ψαριού, λαχανικά στη σχάρα ή σαλάτες.