• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκορδο

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Σκορδο

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. ALLIUM DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLIUM DISTRIBUTION, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμμύδια, σκορδο, αβοκαντο, και Κρεμμύδια. Έχει έδρα σε Macon, Γαλλία.

  2. DANI FRUITS

    Ισπανία

    Η εταιρεία DANI FRUITS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσπεριδοειδή, Σκόρδα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Εσπεριδοειδή, αβοκαντο, και Σκόρδα. Έχει έδρα σε Burriana, Ισπανία.

  3. OPTIMA FOOD

    Ισπανία

    Η εταιρεία OPTIMA FOOD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, καροτα, Σκόρδα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  4. FAIR GLOBAL TARIM SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία FAIR GLOBAL TARIM SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Σκόρδα, και καλαμποκι. Έχει έδρα σε Atasher, Τουρκία.

  5. GREEK BLACK GARLIC

    Ελλάδα

    Παράγουμε σκόρδα, τα οποία μετά από πολύμηνη ζύμωση με ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασίας και υγρασίας), μετατρέπεται το λευκό σκόρδο σε ένα ξεχωριστό προϊόν (Μαύρο Σκόρδο). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, καθώς για τη μετατροπή του σε Μαύρο δεν έχει προστεθεί οποιοδήποτε χημικό στοιχείο ή συντηρητικό. Με αυτή τη διαδικασία το σκόρδο καταφέρνει να αποκτήσει μια πιο γλυκιά γεύση, ενώ το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι δε διαθέτει την οσμή και το δυσάρεστο πολλές φορές έντονο άρωμα που μπορεί να φέρει το λευκό η γεύση του θεωρείτε από τους γευσιγνώστες "Ουμάμι". Χρησιμοποιείται σαν διατροφικό συμπλήρωμα (Υπερτροφή), ή σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας, Το Μαύρο Σκόρδο εξαιτίας όλης αυτής της διαδικασίας ζύμωσης που έχει υποστεί, έχει καταφέρει να διαθέτει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό τη δυνατότητα της αντίστασης στις επιθέσεις των επιβλαβών ελευθέρων ριζών .